יבול שיא
הרפת והחלב
הבונים דרור

הסתיים תהליך גישור בין תנועת הבונים דרור העולמית לבוגרי החלוץ (דרור ישראל)

< 1 דק' קריאה

שיתוף:

 מועצת התנועה אישרה לפני מספר חודשים את הסכם ההבנות שהושג בין התנועה הקיבוצית לתנועות הנוער, והוצג למועצה על ידי הצוות שעסק בנושא, שכלל את חיים אורון (ג'ומס), גיל לין המשנה למזכ"ל התנועה הקיבוצית ותקווה טננבוים, ראשת המוסד לבוררות וגישור בתנועה.

ההסכם כלל מספר סעיפים, אשר המורכב שבהם עוסק בסכסוך פנימי בתנועת הבונים דרור העולמית. בהתאם להסתייגות של קיבוץ בארי שאושרה במועצה, נמשכו מאמצי הגישור בין הצדדים וזאת על מנת לאפשר עבודה טובה יותר והשגת היעדים של תנועת הנוער העולמית.

את התהליך ריכז גל בן שימול, מזכ״ל תנועת הצופים לשעבר, שהצליח להביא לאיחוד ושיתוף פעולה בין הגורמים השונים. אירוע החתימה התקיים בלשכתו של הנשיא הנכנס, בוז'י הרצוג, באולם בן גוריון בבניין הסוכנות היהודית.

הבונים דרור – דרור ישראל

אופיר ליבשטיין, יו"ר הבונים דרור: "אני חש גאווה גדולה להיות חלק מהובלת תהליך היסטורי של פיוס ושלום. אני מודה לשירי מדר, מנכ"לית הבונים דרור, על העבודה וההשקעה.

אנחנו מברכים את נשיא המדינה הנכנס שסייע והוביל את התהליך תחת חסותו. אני בטוח שנמשיך להוביל את תנועת הבונים דרור החשובה והמפוארת, לשיאים חדשים".

גיל לין: "זוהי בשורה משמחת ומעודדת. ברוח הפיוס הלאומי השורה בימים אלה, טוב לראות שגם בתוך המחנה, אנו לומדים להגיע להסכמות ולייצר שיתופי פעולה לטובת המטרות המשותפות של כולנו.

אמנם מדובר בסכסוך פנימי שרק מעטים ידעו להבינו לעומק, אך הוא השפיע על מערכות יחסים במעגלים נרחבים. תודה גדולה מגיעה ליו"ר הסוכנות היוצא ונשיא המדינה הנכנס מר יצחק הרצוג, על מעורבותו הפעילה וסיועו להשגת התוצאה הברוכה".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

חברת "זנלכל" רכשה את "מחלבות רמת הגולן" בחודש מאי 2023 ומאז הרכישה השקיעה כ-35 מיליון ₪ בשדרוג תשתיות המחלבה , רכישת קו חלב חדש עם טכנולוגיה מתקדמת וכניסה לקטגוריות חדשות בתחום מוצרי החלב. פיני
5 דק' קריאה
מכון וולקני הציג בשוק האיכרים בנמל תל-אביב, את הזנים שפותחו במכון, ואיפשר למבקרי השוק לטעום לפני כולם את הטעמים החדשים  ד"ר דרור הדר, בשיתוף חוקרי מכון וולקני יש לי סנטימנטים רבים למכון וולקני, שם
9 דק' קריאה
מגדלי תפוחי אדמה מכל הארץ, התכנסו ב-19 בפברואר בקריה החקלאית להיפגש עם מדריכים וחוקרים בתחום, ולשמוע על המחקרים החדשים שנעשו בתפוחי האדמה לאחר דברי הפתיחה של זיו מי-טל, מדריך ירקות בשה"מ,  סיכם אברהם ארליך
3 דק' קריאה
כדי לענות על שאלה זו, ביקרתי בכפר הנוער בן שמן, נושא הדגל של החינוך החקלאי בישראל, והופתעתי לטובה *תמונה ראשית: מרכז המשק כלי בראון (משמאל) והסמנכ"ל משה בן שושן, בגן הזואולוגי "אם חקלאות כאן,
5 דק' קריאה
שלי גנץ – תחום ירקות, אגף ענפי הצומח, שה"מ [email protected] נטע מור – תחום הגנת הצומח, שה"מ שמעון פיבוניה, עופר גיא, מיכל עמיחי – מו"פ רמת נגב דו"ח סופי למחקר מספר: 870-6613-18 במימון קרן
6 דק' קריאה
הזית הוא אחד הגידולים החקלאיים החשובים והנפוצים ביותר בעולם בכלל, ובארץ בפרט. שיטת איסוף הזיתים משפיעה באופן ישיר על איכות המסיק ועל יעילות העבודה. במהלך השנים פותחו סוגים שונים של מנערות זיתים. לכל שיטת
7 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!

דילוג לתוכן