יבול שיא
הרפת והחלב
Screenshot 2023 10 25 112230

בצל המלחמה משרד החקלאות פינה 9 חתולים בעלי צרכים מיוחדים מאשקלון

< 1 דק' קריאה

שיתוף:

המשרד מחפש בית חם ומשפחה מאמצת עבורם

הכירו את סביבון, שחורי, דיאנה, נייס, אפורי, סברס, טופי, צפרדי ודורה

משרד החקלאות פינה תשעה חתולים, בעלי צרכים מיוחדים, מהכלבייה באשקלון למתקן המוגן של משרד החקלאות. כל החתולים טופלו כנדרש על ידי הכלבייה, ואלו פונו במטרה לאפשר כניסה וקליטה של בעלי חיים נוספים משטחי הדרום. כל החתולים הועברו למתקן המוגן של משרד החקלאות, שם נקלטו, עברו סדרת בדיקות, וכעת מחפשים בית חדש ומשפחה מאמצת.

סביבון, שחורי, דיאנה, נייס, אפורי, סברס, טופי, צפרדי ודורה הם חתולים אהובים, ידידותיים ובעלי צרכים מיוחדים. לכן, חשוב במיוחד שהמשפחה המאמצת של כל אחד מהם תהיה אוהבת וחמה, כדי שהם יוכלו להיקלט ולהסתגל בקלות. כל החתולים מחוסנים, מעוקרים ומשובבים.

משרד החקלאות מזמין את המשפחות שרוצות לאמץ להתקשר למוקד המשרד הזמין 24/7, בטלפון 6016* או באמצעות כתובת המייל [email protected] . חשוב לציין את כל הפרטים: שם, מספר טלפון ומי החתול/ה שאתם מעוניינים לאמץ.

משרד החקלאות ממשיך לסייע, לרכז ולנתב פינוי וחילוץ של בעלי חיים שנותרו בשטחי העוטף ובצפון הארץ: בעלי חיים אשר נקלעו לאזורי הקרב ובעליהם פונו למקום שלא מאפשר שהיית בעלי חיים, תושבים שנאלצו להשאיר מאחור את חיות המחמד, פינות חי שנותרו ביישובים הללו ועוד. המשרד מהווה מוקד ריכוז מידע, תיאום וניתוב בכל הנוגע לפניות בנושא בעלי החיים באזורי העימות, לצד שאר התחומים שבאחריותו וזמין, 24/7 לכל שאלה או פנייה, בטלפון 6016*.

פרטי החתולים:

  • סביבון בת 5, נכה, חירשת ובעלת בעיות נוירולוגיות. מפחדת מגבהים, אך ידידותית, אוהבת חום ואהבה.
  • שחורי בן 6, נפגע בראשו, בעל סטיית ראש קלה לצד, בעיות נוירולוגיות קלות. אוהב שמרימים אותו כמו תינוק. גדל בגן ילדים, שם למד להיות סובלני, ואפילו לפתוח את המקרר. אוהב להיות בסביבת ילדים.
  • דיאנה בת 5, חירשת וקצת פחדנית, לרוב לוקח לה קצת זמן להיפתח. מסתדרת עם בעלי חיים אחרים, ואוהבת חום ואהבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אומר צביקה גזית בן ה-87 ממושב רם-און, שערך השנה ביחד עם בתו, ד"ר עירית גזית פרפנס – טרק לבסיס האם של הר האוורסט * הטרק באורך מעל 100 ק"מ ובגובה 4,500 מטר בוטל יומיים לפני ההגעה ליעד בשל סופה ומפולות שלגים
9 דק' קריאה
טיול עשיר בחוויות – עם 100 שנות היסטוריה של אחת ממושבות הברון והיחידה שנראה על שם תחנת הרכבת שבסמוך לה * בוקר עם חוויות של רכיבת אופניים, מורשת וגם אוכל לצד אומנות ועוד *תמונה ראשית: רחוב המייסדים בבנימינה.
3 דק' קריאה
תחרות "פסנתר לתמיד" – התחרות הארצית ה-17 לפסנתרנים צעירים, תתקיים בימי חג החנוכה באשדוד ■ נציגות המושבים בתחרות – דורון ניצן מניר בנים (17), עין גל ליה מגני עם (17), פריזה הראל מבצרה (16), שנהב אור מבצרה (16) ושמאלי הללי משדה ורבורג (17)  *תמונה ראשית: בתחרות "פסנתר לתמיד", התחרות הארצית לפסנתרנים צעירים. צילום: בוריס שנוביץ  תחרות "פסנתר
< 1 דק' קריאה
מתוך אמונה כי החינוך צריך להיות מחובר למרחבי הטבע, ויש בו הכוח להעניק לתלמידות ותלמידים למידה חווייתית ומשמעותית במרחב הפתוח  *תמונה ראשית: המתנדבים אורזים את המעילים והסווצ'רים לנזקקים. צילום: מיכל עובדיה  בשנים האחרונות מתבססת בבתי
2 דק' קריאה
בפשיטה על עשרות יעדים של בכירי ארגוני הפשע ועל בתי מחוללי פשיעה מרכזיים * עשרות חשודים נעצרו * ארגון "עד כאן": "אנו קוראים לכל רשויות החוק לנקוט בענישה מקסימלית, מחמירה ומרתיעה"  *תמונה ראשית: הפשיטה על בתי החשודים. צילום: משטרת ישראל  בראשון
3 דק' קריאה
האצטדיון משמש בית לאלופי ישראל ויארח תחרויות ברמה הגבוהה ביותר  *תמונה ראשית: קפיצה לרוחק באצטדיון האתלטיקה החדש. צילום: רון פרידמן  המועצה האזורית עמק חפר, משרד התרבות והספורט וכפר הנוער הדסה נעורים השלימו שיפוץ מקיף שהופך את אצטדיון האתלטיקה לאחד משלושת המתקנים המובילים בישראל בתחום. השדרוג ישמש בית לאלופי ישראל וביניהם נועם ממו, דרג'ה צ'קולה, טדסה גטהון ותחלואיני מלקה, למועדון הפועל עמק חפר באתלטיקה, ויאפשר אירוח תחרויות ברמה הגבוהה ביותר.   במרחק של 500 מטרים בלבד מקו המים, בנקודה הנחשבת לאצטדיון האתלטיקה הקרוב ביותר לים בישראל, הושלם השבוע אחד הפרויקטים המשמעותיים ביותר בספורט המקומי. במסגרת העבודות, חודשו מסלולי הריצה לחלוטין תוך שימוש בכ-240 טון של חומר סינתטי איכותי, שופצו מתקני הקפיצה והזריקה, והותאמו התשתיות לסטנדרטים המחמירים ביותר. המשמעות המיידית היא הפיכתו של האצטדיון לאחד משלושת המתקנים המרכזיים והאיכותיים בארץ.  ראשת המועצה האזורית עמק חפר, גלית שאול: "עמק חפר גאה להיות מעצמת ספורט מובילה בישראל, והשיפוץ המקיף באצטדיון הוא ביטוי נוסף למחויבות שלנו למצוינות וטיפוח דור העתיד. המתקן המחודש יעניק לספורטאיות ולספורטאים שלנו את התנאים הטובים ביותר להגיע לשיאים חדשים, לארח תחרויות ברמה הגבוהה ביותר ולהמשיך להוות בית חם ומקצועי לאלופים שבדרך. השילוב בין חינוך, ספורט וקהילה הוא מודל מנצח שבו אנו מאמינים ומטפחים כל העת."  האצטדיון משמש כביתם של ספורטאי מועדון "הפועל עמק חפר", ביניהם שמות בולטים כמו אלוף ישראל ב-800 מטר נועם ממו, והרצים למרחקים ארוכים דרג'ה צ'קולה וטדסה גטהון. ההיסטוריה של המקום מוכיחה כי תנאים טובים מצמיחים הישגים: כאן צמחו ספורטאים שהגיעו לאולימפיאדה (כמו רץ המרתון תחלואיני מלקה) וכאלו שזכו במלגות יוקרתיות בקולג'ים בארה"ב.  האצטדיון, הקרוי על שמה של המנהיגה הציונית מרלין אדית פוסט, נשיאה לשעבר של "נשות הדסה" ממשיך את חזונה לאפשר לכל נער ונערה להתאמן בתנאים של מקצוענים. כעת, עם רוח גבית מהים ומסלול חדש ומהיר, הספורטאים של עמק חפר מוכנים לשבור את השיאים הבאים. 
< 1 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!

דילוג לתוכן