יבול שיא
הרפת והחלב
3 עין המפרץ כפר מסריק

חוסמים צמתים 

< 1 דק' קריאה

שיתוף:

אלפי קיבוצניקים וקיבוצניקיות לקחו חלק ב"יום השיבוש הלאומי". טרקטורים וכלים חקלאיים האטו את התנועה בצירים 

יום רביעי האחרון הוכרז כ"יום שיבוש לאומי" על ידי מארגני המאבק כנגד הרפורמה המוצעת במערכת המשפט ואל המחאות והשיבושים הצטרפו קיבוצים רבים מהגליל העליון ועד הערבה. 

החל משעות הבוקר יצאו אלפים רבים של קיבוצניקים וקיבוצניקיות, חלקם עמדו בצמתים מרכזיים באזורם ושיבשו את התנועה וחלקם נסעו בשיירות ובהן כלי רכב וכלים חקלאיים עטורים בשלטי מחאה ובדגלי ישראל במטרה להאט ולשבש את התנועה בכבישים ובצירים מרכזיים, בכל רחבי הארץ.  

5 משמר השרון
חוסמים את הכביש ליד משמר השרון | צילום: באדיבות התנועה הקיבוצית

תחת ארגונם של חיים חבלין, רכז תחום חקלאות ויורי קנדל, מנהל מטה השטח במחלקה הפוליטית של התנועה הקיבוצית, יצאו עשרות שיירות רכבים ובהם מעל 150 טרקטורים לעשרות צמתים מיטבתה בדרום, צומת בית קמה, ועד צומת כוח ושניר שבצפון. 

אלפי חברות וחברי הקיבוצים יצאו להפגין בעד הדמוקרטיה ונגד ההפיכה המשטרית. מטה המאבק ממשיך בפעילות המחאה ובחמישי הקרוב מתוכננות מחאות נוספות ברחבי הארץ. 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ביום הפתוח הראשון של חברת ברידאקס, התקיים אירוע מרשים בחממת התצוגה שבמושב מבטחים. חקלאים מכל קצוות הארץ הגיעו להתרשם מקרוב מהעשייה של החברה, לחוות את החממה ולגלות מעל ל-20 זני עגבניות ייחודיים שהוצגו במקום.
2 דק' קריאה
אומר צביקה גזית בן ה-87 ממושב רם-און, שערך השנה ביחד עם בתו, ד"ר עירית גזית פרפנס – טרק לבסיס האם של הר האוורסט * הטרק באורך מעל 100 ק"מ ובגובה 4,500 מטר בוטל יומיים לפני ההגעה ליעד בשל סופה ומפולות שלגים
9 דק' קריאה
טיול עשיר בחוויות – עם 100 שנות היסטוריה של אחת ממושבות הברון והיחידה שנראה על שם תחנת הרכבת שבסמוך לה * בוקר עם חוויות של רכיבת אופניים, מורשת וגם אוכל לצד אומנות ועוד *תמונה ראשית: רחוב המייסדים בבנימינה.
3 דק' קריאה
מתוך אמונה כי החינוך צריך להיות מחובר למרחבי הטבע, ויש בו הכוח להעניק לתלמידות ותלמידים למידה חווייתית ומשמעותית במרחב הפתוח  *תמונה ראשית: המתנדבים אורזים את המעילים והסווצ'רים לנזקקים. צילום: מיכל עובדיה  בשנים האחרונות מתבססת בבתי
2 דק' קריאה
בפשיטה על עשרות יעדים של בכירי ארגוני הפשע ועל בתי מחוללי פשיעה מרכזיים * עשרות חשודים נעצרו * ארגון "עד כאן": "אנו קוראים לכל רשויות החוק לנקוט בענישה מקסימלית, מחמירה ומרתיעה"  *תמונה ראשית: הפשיטה על בתי החשודים. צילום: משטרת ישראל  בראשון
3 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!

דילוג לתוכן