יבול שיא
הרפת והחלב
Screenshot 2023 12 05 144134

כ-60 מדריכים משכבת יב' בבני המושבים מדריכים במלונות באילת  

< 1 דק' קריאה

שיתוף:

נועה שפירא, רכזת שכבת יב בבני המושבים: "אנחנו רואים התגייסות מרחיקת לכת, שמוכיחה שבני הנוער מבקשים להיות חלק משמעותי מהעשייה בשעה קשה זו" 

*תמונה ראשית: מדריכים משכבת יב' של בני המושבים בפעילות למפונים בבתי מלון באילת 

כ-60 מדריכים משכבת יב' בבני המושבים מדריכים בחודשיים האחרונים בבתי מלון באילת. בחודש האחרון הורחבה פעילות בני המושבים עם הקהילות המפונות גם להדרכתם של חברי שכבת יב' בתנועה (שכבת עוגן). 

עשרות בני נוער יוצאים לשבוע שלם של הדרכה באילת, במהלכו הם מדריכים ילדים ונוער מהקהילות שפונו במלונות.  

"אנחנו רואים התגייסות מרחיקת לכת, שמוכיחה שבני הנוער מבקשים להיות חלק משמעותי מהעשייה בשעה קשה זו." כך אומרת נועה שפירא, רכזת שכבת יב בבני המושבים. היא מוסיפה – "החניכים הצעירים במלונות מתחברים בקשר מיוחד ליודביתניקים שמגיעים, כולנו חלק מאותה חברה ואותה התנועה." 

במכתב שכתבו חניכים במלונות למדריכים שלהם משכבת יב', לפני פרידה מהם, נכתב: "תקופה יקרה עברה וחלפה לה במהירות, תקופה של חוויות וחברות. רצינו לכתוב את כל האושר שהיה איתכם. חשבנו לסכם תקופה של ימים ורגעים מדהימים, שבוע מלא בחוויות. לא יכולנו לסיים לסכם את השבוע המהים הזה לכן בליבנו תמיד תהיו. 

"תודה שהייתם המדריכים הכי שווים שלנו! תודה על כל השבוע הזה!" 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיבוץ צבעון לקחו את חיזוק החוסן הקהילתי כמה דרגות למעלה. בסוף השבוע הופעלו סדנאות וולנס (Wellness) למבוגרים – מדיטציה, יצירה בעץ והתססת חמוצים. הילדים מקבלים מענה במהלך השבוע. "למבוגרים אין זמן לעשות דברים בשביל
3 דק' קריאה
לפני ארבע שנים הלך לעולמו יצחק נוי, שהיה היסטוריון, עיתונאי, סופר, עורך ושדרן רדיו ישראלי. רעייתו נורית נוי, ממושב נטעים, מספרת על חייו של איציק נוי, שנחקק בזיכרונותיהם של ישראלים רבים *תמונה ראשית: יצחק
5 דק' קריאה
*תמונה ראשית: מפגש מרגש עם תושבות ותושבי חניאל בעמק חפר מפגש מרגש עם תושבות ותושבי מושב חניאל, בעמק חפר, בעקבות נפילת הטיל בליל ה-12 במרץ. הטיל פגע ישירות בבית אך לא היו נפגעים. המפגש
< 1 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!