יבול שיא
הרפת והחלב
נרות זיכרון בטקס הזיכרון לחללי וחללות עמק חפר

לעולם לא נשכח 

< 1 דק' קריאה

שיתוף:

טקס מועצתי לציון יום הזיכרון הלאומי לחללי ונרצחי ה-7 באוקטובר ומלחמת חרבות ברזל נערך בהשתתפות ראשת המועצה האזורית עמק חפר, הנהלת המועצה, העובדות והעובדים. בטקס התייחדו עם זכרם של הנרצחים והחללים, במדינה כולה ובעמק. 

בעמק חפר איבדנו, בכאב עצום, 14 מטובי בנותנו ובנינו ו-14 מבוגרות ובוגרי מערכת החינוך. 

בטקס סיפרה מנהלת משאבי האנוש של המועצה, אסנת וולף, על בנה סרן עומר וולף ז"ל, שנפל ב-7 באוקטובר על גדר הגבול עם עזה, בסמוך למוצב כיסופים. אוסנת סיפרה על ילדותו המאושרת של עומר בגבעת חיים מאוחד, ועל התפתחותו לנער צעיר, מקסים וערכי, קצין בגולני, שגבורתו בקרב צוינה בתחקירים השונים. היא סיפרה על הכאב היומיומי הקשה מנשוא, אך גם על הבחירה להמשיך קדימה, להתמודד, להנציח את עומר ולהיות שם בשביל משפחתה.  

היא סיימה במסר: "בלו כמה שיותר עם ילדיכם, זכרו מה חשוב באמת ואל תיקחו שום דבר מאליו." 

ראשת המועצה אמרה: "בשנתיים האחרונות ידענו כל כך הרבה שכול, אובדן ויגון, שנגעו ונוגעים בכל אחת ואחד מאתנו. בימים האלה, עם סיום המלחמה וחזרת החטופים החיים, ישנם תקווה ורגעים של אור, לצד העצב והכאב הגדול. אנו מחבקים את המשפחות השכולות ומצפים לראות את כל החטופים החללים שבים אל אדמת ישראל." 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

חברת מחלבות גד רכשה לאחרונה את "משק ויילר", חברה המתמחה בייצור תחליפי חלב. המהלך הוא חלק ממגמת התרחבות של מחלבות גד, שהונפקה בספטמבר שעבר בבורסה הישראלית ופרסמה את הדוחות הכספיים שלה לשנת 2025 בסוף
< 1 דק' קריאה
ראובן ימין ממושב חצב הוא אחד ממגדלי הצאן לחלב הגדולים ביותר בארץ. בבחירות הקודמות הוא הצביע לגוש של סמוטריץ' ובן גביר, אבל הרפורמה המתוכננת בענף החלב גרמה אצלו לטלטלה: "פתאום שר האוצר הפך את
12 דק' קריאה
יוחאי חפר, מנהל "רפת נופים" המשותפת לקיבוץ גזית וקיבוץ משמר העמק, פרש לאחרונה מתפקידו לאחר מעל 40 שנות עבודה ברפת (אבל ממשיך לייעץ למחליפו) • במהלך התקופה הזאת הוא חווה שורה ארוכה של רפורמות
12 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!