יבול שיא
הרפת והחלב
איצקי שניידר 3

לקראת חג השבועות מנכ"ל מועצת החלב התארח בבית הנשיאחג השבועו

< 1 דק' קריאה

שיתוף:

הבוקר התארחנו בבית הנשיא אנשי ענף החלב, מועצת החלב, ארגון יצרני החלב וארגון מגדלי הירקות ביחד עם שר החקלאות מר עודד פורר.

הגשנו לנשיא ולרעייתו טנא של פירות וירקות ומוצרי חלב מהתוצרת המקומית כטנא לקראת חג השבועות – חג החלב.

הנשיא הודה לחקלאים ולגבנים שהגיעו מכל הארץ והעלה על נס את חשיבות הייצור המקומי ותרומה לביטחון המזון ומגוון המוצרים.

איציק שניידר

איציק שניידר מנכ"ל מועצת החלב, הודה בשם המשתתפים לנשיא ולרעייתו על ההזמנה וחזר על הצורך לתמוך ולחזק את הייצור המקומי שמהווה עוגן התיישבותי ומקורות תעסוקה בפריפריה ותורם תרומה משמעותית לביטחון המזון ולאספקת מזון בכל מצב בטחוני ובריאותיי לכל אזרחי מדינת ישראל. שר החקלאות מר עודד פורר, בירך גם הוא את המשתתפים והתחייב לחזק את החקלאות המקומית בטכנולוגיות שיקדמו את היתרון של החקלאים הישראלים.

איציק 2
איציק שניידר. צילום:נועם אלישע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*תמונה ראשית: יצרן קלנועית אפיקים כשאדם מתקשה בהליכה, שימוש בקלנועית מהווה אפשרות יעילה להגיע ממקום למקום בצורה בטוחה ונוחה. קיימים שיקולים שונים כדי לבחור את הקלנועית הנכונה, להימנע מהוצאות מיותרות ואף חשוב יותר, לצמצם
מכשירי השמיעה של אודיו וייבס בעלי שבב AI חכם, קטנים ומותאמים לאורח החיים שלכם * אנו מעניקים שירות אישי ומלא, הזמינו עכשיו יועץ אישי שיגיע עד אליכם להדגמה ולהתאמת המכשיר המדוייק עבורכם – ללא התחייבות!  *תמונה ראשית: המכשיר הזעיר באוזן 
2 דק' קריאה
בקיבוץ שלנו, השבילים הם עורקי החיים.אנחנו רגילים לצעוד לחדר האוכל, לעצור לשיחה ליד הכלבו או ללכת לבקר את הנכדים בשיכון. אבל עם השנים, מה שהיה פעם פעולה אוטומטית הופך לאתגר. נתונים חדשים מראים כי
3 דק' קריאה
מדריך מקיף לשיפור תפקודי המוח המוח האנושי הוא פלא מורכב, המהווה את מרכז השליטה של כל פעולה, מחשבה ורגש שלנו. כמו כל מערכת מורכבת, גם המוח זקוק לתחזוקה ואימון כדי לשמור על ביצועים מיטביים.
3 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!