יבול שיא
הרפת והחלב
Screenshot 2022 11 29 112349

נגמר הבית זונות, בן גביר יעשה פה סדר 

3 דק' קריאה

שיתוף:

הנחת עבודה –  לאחר כינונה של הממשלה החדשה, ייאסר על פעילי שמאל להגיע לחברון * חמישה בני נוער נפטרו. יש לזה קשר לחיסוני הקורונה? * הרב שמואל אליהו נזכר ביצחק בן אהרון 

יוכלו לתת דרור לדמיונם המבצעי 

בלילה שבין חמישי לשישי, הוצתו חמישה כלי רכב באבו גוש ובעין נקובא. המציתים ריססו כתובות: "עם ישראל חי", ו"די לפיגועים, גירוש לערבים". בתקשורת דווח על "חשד לפעולת תג מחיר", כאילו זה יכול להיות משהו אחר מלבד פעולת "תג מחיר". באבו גוש קראו לשר המיועד לביטחון הלאומי, איתמר בן גביר, לגנות את המעשה. הגזימו.     

ביום שישי, בחברון, תועד חייל מחטיבת גבעתי מפיל ארצה ומכה באגרוף פעיל שמאל. חייל אחר נשמע אומר: "נגמר הבית זונות, בן גביר יעשה פה סדר.. אני שונא שמאלנים". הרמטכ"ל אביב כוכבי גינה: "האירועים חמורים ביותר ומנוגדים לערכי צה״ל ולפקודותיו". מנוגדים עד כה, לא בטוח שגם בהמשך, כשהשר בן גביר מורחב הסמכויות, יקבל פיקוד על מה שיתרחש ביהודה ושומרון. כזכור, במסגרת אירועי שבת "חיי שרה" בחברון, בנוסף לעימותים האלימים שיזמו החוגגים מול התושבים הפלסטינים, תקף אחד מהם במקל חיילת. באירוע נוסף תועד חייל מאחל לפעיל מ"שוברים שתיקה" שיקבל סרטן בכל הגוף.  

התקופה הקרובה תהיה תקופת הפריחה של נערי הגבעות ומבצעי פעולות "תג מחיר". הם יוכלו לתת דרור לדמיונם המבצעי ולצאת לפעולות שעד כה נמנעו מלבצע, בידיעה ברורה שיש להם גיבוי שקט מלמעלה ושום רע לא צפוי להם. גם חיילים ששונאים ערבים ושמאלנים ירגישו הרבה יותר חופשי לפעול. מקסימום ישעו אותם, זמנית. עד שיחודדו הנהלים.  

בן גביר התייחס לאירוע הכאת פעיל השמאל והצביע על הכיוון הנכון שבו צריכה החקירה להתנהל: "אני קורא למשטרה למצות את החקירה", אמר בן גביר, "ואם יסתבר שאנשי שמאל תקפו חיילים – יש לעצור אותם מיד". חייל היכה פעיל שמאל בלי שזה תקף אותו קודם? לא יכול להיות. על ההשעיה של החייל שאמר "נגמר הבית זונות", הודיע  בן גביר שהוא יבקש בקבינט הביטחוני הבהרות על הדבר הזה. הנחת עבודה – לאחר כינונה של הממשלה החדשה, ייאסר על פעילי שמאל להגיע לחברון ואולי להיכנס ליו"ש. הנימוק  – מניעת חיכוכים מיותרים.  

הנה ידיעה שלא תשמעו במהדורות החדשות  

דוד כהן בן 14, תלמיד ישיבה, התמוטט בביתו  בירושלים בחמישי שעבר ונפטר בבית החולים שערי צדק. לפני כן נפטרו ארבעה בני נוער באופן בלתי צפוי: מוסא מואסי בן 16 מהצפון, אנואר אבו ראקבה בן 14 מתל שבע, עיליי שמחי בן 16 מרחובות וגל פטו בת 14 מבאר שבע. למתנגדי חיסוני הקורונה יש הסבר ברור לנסיבות שהביאו לפטירת הנערים. כתבה על כך לפני מספר ימים אשרת קוטלר: "הנה ידיעה שלא תשמעו במהדורות החדשות. בשבוע שעבר נפטרו חמישה בני נוער תוך ימים ספורים, כולם חוסנו. סיבות המוות הידועות עד כה: דום לב ותסחיף ריאתי, כל הנפטרים היו ילדים בריאים. אבל אצלנו, איש לא ראה ואיש לא שמע". על פטירתו של דוד כהן בן ה-14, כתב אחד המגיבים: "איך אפשר לשתוק, כשכבר אין יום שמישהו לא מתמוטט ונפטר פתאום כתוצאה מהפשעים הנוראיים נגד האנושות בכלל ונגד עם ישראל בפרט שנעשו ונעשים כאן כבר שלוש שנים. השם יקום דמו…". אחר כתב: "הצעירים נפטרים בזה אחר זה, והפושעים האחראיים לכך עדיין מסתובבים בחופשי בינינו". 

שני מקרי מוות נוספים שאירעו בשבוע שעבר, נוספו לרשימת אלו שמלקטים את נפגעי חיסוני הקורונה – יוסי כהן, בן 59, מורה לשל"ח באולפנה בבית שמש, התמוטט במהלך טיול באילת לעיני התלמידות ומותו נקבע בבית החולים יוספטל. משתתף בתחרות ה"איירון-מן" בכנרת, גם הוא בן 59, טבע ומת כנראה לאחר שקיבל התקף לב. "אדם בריא שמתאמן לאיירון-מן לא טובע סתם", טען אחד המגיבים בפייסבוק, "שוב אדם בריא שעוסק בספורט… דום לב…עוד עובדה: חוסן בזריקת הרעל….אני יודע מה הסיבה האמיתית…ואתם, האם כבר התעוררתם?" 

גם הידיעה על מחקר חדש שהצביע על "ירידה של 52% בספירת הזרע של גברים", צורפה לתיאוריית הקונספירציה: "זאת הייתה המטרה של החיסולים: דילול אוכלוסין. דילול אוכלוסין באמצעות מוות מהרעל של פייזר. דילול אוכלוסין באמצעות יצירת עקרות ופגיעה בפוריות אצל גברים ונשים. צעירים וצעירות. תתעוררו. תתעוררו ותטבעו את הצדק (השגיאה במקור). את הצדק והאמת עבורכם ועבור ילדיכם ועבור הדורות הבאים!!! דילול אוכלוסין זאת כל המטרה!!!" 

האם יש קשר בין התמותה של בני נוער ואחרים ובין חיסוני הקורונה? אין לי מושג. מי שהצביעו למפלגת אומץ בבחירות האחרונות, כמעט 15 אלף איש ואישה, משוכנעים שיש. האם קיימת מזימה זדונית לדילול אוכלוסיית העולם שהחיסונים הם אחד האמצעים להוציא אותה לפועל? אני בטוח שלא. אני אחרי שלושה חיסונים. רץ לעשות ספירת זרע.  

שני שקרים במשפט כל כך קצר 

"כשהליכוד עלה לשלטון, אמר המנהיג של מפ"ם יצחק בן אהרון, כי העם טעה וצריך להחליף את העם". מי אמר? רבה של צפת, הרב שמואל אליהו. מתי אמר? לאחר היוודע תוצאות הבחירות. הרב הסביר את הסיבות לכישלון מרצ, ובהקשר למשפט על בן אהרון, הוסיף: "אל תדאגו, גברת זהבה גלאון תמשיך את מסורת המפלגה ותגיד שעם ישראל טעה וצריך להחליף אותו. אל תתרגשו". 

שני שקרים במשפט כל כך קצר. בן אהרון לא היה מנהיג מפ"ם  (היה מנהיג אחדות העבודה) והוא לא אמר שצריך להחליף את העם (אמר שהוא לא מכבד את הכרעת העם). אבל אליהו הוא רב בכיר בציונות הדתית. מותר לו.  

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אומר צביקה גזית בן ה-87 ממושב רם-און, שערך השנה ביחד עם בתו, ד"ר עירית גזית פרפנס – טרק לבסיס האם של הר האוורסט * הטרק באורך מעל 100 ק"מ ובגובה 4,500 מטר בוטל יומיים לפני ההגעה ליעד בשל סופה ומפולות שלגים
9 דק' קריאה
טיול עשיר בחוויות – עם 100 שנות היסטוריה של אחת ממושבות הברון והיחידה שנראה על שם תחנת הרכבת שבסמוך לה * בוקר עם חוויות של רכיבת אופניים, מורשת וגם אוכל לצד אומנות ועוד *תמונה ראשית: רחוב המייסדים בבנימינה.
3 דק' קריאה
תחרות "פסנתר לתמיד" – התחרות הארצית ה-17 לפסנתרנים צעירים, תתקיים בימי חג החנוכה באשדוד ■ נציגות המושבים בתחרות – דורון ניצן מניר בנים (17), עין גל ליה מגני עם (17), פריזה הראל מבצרה (16), שנהב אור מבצרה (16) ושמאלי הללי משדה ורבורג (17)  *תמונה ראשית: בתחרות "פסנתר לתמיד", התחרות הארצית לפסנתרנים צעירים. צילום: בוריס שנוביץ  תחרות "פסנתר
< 1 דק' קריאה
מתוך אמונה כי החינוך צריך להיות מחובר למרחבי הטבע, ויש בו הכוח להעניק לתלמידות ותלמידים למידה חווייתית ומשמעותית במרחב הפתוח  *תמונה ראשית: המתנדבים אורזים את המעילים והסווצ'רים לנזקקים. צילום: מיכל עובדיה  בשנים האחרונות מתבססת בבתי
2 דק' קריאה
בפשיטה על עשרות יעדים של בכירי ארגוני הפשע ועל בתי מחוללי פשיעה מרכזיים * עשרות חשודים נעצרו * ארגון "עד כאן": "אנו קוראים לכל רשויות החוק לנקוט בענישה מקסימלית, מחמירה ומרתיעה"  *תמונה ראשית: הפשיטה על בתי החשודים. צילום: משטרת ישראל  בראשון
3 דק' קריאה
האצטדיון משמש בית לאלופי ישראל ויארח תחרויות ברמה הגבוהה ביותר  *תמונה ראשית: קפיצה לרוחק באצטדיון האתלטיקה החדש. צילום: רון פרידמן  המועצה האזורית עמק חפר, משרד התרבות והספורט וכפר הנוער הדסה נעורים השלימו שיפוץ מקיף שהופך את אצטדיון האתלטיקה לאחד משלושת המתקנים המובילים בישראל בתחום. השדרוג ישמש בית לאלופי ישראל וביניהם נועם ממו, דרג'ה צ'קולה, טדסה גטהון ותחלואיני מלקה, למועדון הפועל עמק חפר באתלטיקה, ויאפשר אירוח תחרויות ברמה הגבוהה ביותר.   במרחק של 500 מטרים בלבד מקו המים, בנקודה הנחשבת לאצטדיון האתלטיקה הקרוב ביותר לים בישראל, הושלם השבוע אחד הפרויקטים המשמעותיים ביותר בספורט המקומי. במסגרת העבודות, חודשו מסלולי הריצה לחלוטין תוך שימוש בכ-240 טון של חומר סינתטי איכותי, שופצו מתקני הקפיצה והזריקה, והותאמו התשתיות לסטנדרטים המחמירים ביותר. המשמעות המיידית היא הפיכתו של האצטדיון לאחד משלושת המתקנים המרכזיים והאיכותיים בארץ.  ראשת המועצה האזורית עמק חפר, גלית שאול: "עמק חפר גאה להיות מעצמת ספורט מובילה בישראל, והשיפוץ המקיף באצטדיון הוא ביטוי נוסף למחויבות שלנו למצוינות וטיפוח דור העתיד. המתקן המחודש יעניק לספורטאיות ולספורטאים שלנו את התנאים הטובים ביותר להגיע לשיאים חדשים, לארח תחרויות ברמה הגבוהה ביותר ולהמשיך להוות בית חם ומקצועי לאלופים שבדרך. השילוב בין חינוך, ספורט וקהילה הוא מודל מנצח שבו אנו מאמינים ומטפחים כל העת."  האצטדיון משמש כביתם של ספורטאי מועדון "הפועל עמק חפר", ביניהם שמות בולטים כמו אלוף ישראל ב-800 מטר נועם ממו, והרצים למרחקים ארוכים דרג'ה צ'קולה וטדסה גטהון. ההיסטוריה של המקום מוכיחה כי תנאים טובים מצמיחים הישגים: כאן צמחו ספורטאים שהגיעו לאולימפיאדה (כמו רץ המרתון תחלואיני מלקה) וכאלו שזכו במלגות יוקרתיות בקולג'ים בארה"ב.  האצטדיון, הקרוי על שמה של המנהיגה הציונית מרלין אדית פוסט, נשיאה לשעבר של "נשות הדסה" ממשיך את חזונה לאפשר לכל נער ונערה להתאמן בתנאים של מקצוענים. כעת, עם רוח גבית מהים ומסלול חדש ומהיר, הספורטאים של עמק חפר מוכנים לשבור את השיאים הבאים. 
< 1 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!

דילוג לתוכן