יבול שיא
הרפת והחלב
2024 chevrolet silverado 2500hd high country 3031 1

חזק יותר, בטוח יותר, טכנולוגי יותר

2 דק' קריאה

שיתוף:

תחילת שיווק מתיחת פנים שברולט סילברדו יוצג בתערוכת אגרו ישראל יבול שיא בגן הלאומי מעין חרוד

24-25.10.2023

  • מנוע משופר – תוספת של 25 כ"ס ו 10 קג"מ
  • אבזור פנים משודרג- מערכת מולטימדיה עם מסך מגע "13.4
    ומרכז מידע לנהג צבעוני בגודל " 12.3
  • מערכות בטיחות אקטיביות מעודכנות בכל רמות הגימור

קבוצת UMI, יבואנית קאדילק, שברולט ואיסוזו לישראל תחל בשיווק מתיחת הפנים של הפיק אפ האמריקאי שברולט סילברדו. הסילברדו, שמוביל את סגמנט הפיק אפים הגדולים בישראל בסה"כ מכירות של כ 11,000 רכבים  ב-15 השנים האחרונות, הדגם ישווק ב-6 רמות גימור הכוללות שילובים שונים של סוגי הנעה 44X או 24X ואפשרויות מרכב קבינה מורחבת או תא נהג כפול.

הסילברדו המחודש מציג מנוע משודרג, דוראמקס V8 טורבו-דיזל בנפח 6.6 ליטר שכעת מספק 470 כ"ס ומומנט מרשים של 134.8 קג"מ, המנוע משודך לתיבת הילוכים אוטומטית Allison בעלת 10 יחסי העברה – כולל הילוך יתר, מערכת בחירת תחומי הילוכים ומצב גרירה. הסילברדו המחודש מציג תוספות משמעותיות באבזור הבטיחות עם תוספת של מערכת התראה לזיהוי הולכי רגל כולל בלימה אוטומטית, התרעת הולכי רגל בנסיעה לאחור ובקרת שיוט אדפטיבית בכל רמות הגימור.


הפיק אפ המחודש ישווק עם תא נהג משופר ותוספות באבזור הנוחות הכולל צמד מסכים הכוללים מערכת מולטימדיה עם מסך מגע "13.4, ולוח שעונים עם מרכז מידע לנהג צבעוני בגודל " 12.3 .

בנוסף לאפשרות לדלת תא מטען מסוג Multi Flex  בעלת 6 מצבי פתיחה וחלוקה של דלת הארגז שמשפרים את הפונקציונליות והנגישות, הטיפוס ואפשרויות העמסה לארגז.

הסילברדו ישווק עם חבילת Z71 לנסיעת שטח הכוללת: בולמי זעזועים של חברת Rancho, מיגון תחתון (מנוע,תיבת העברה), מערכת Hill Descent Control – מניעת הידרדרות בירידות בנוסף רשימת אבזור ארוכה במיוחד הכוללת אבזור בטיחות אקטיבי מלא בכל רמות הגימור, התראת שטחים מתים, בלימה אוטונומית, מצלמת 360,התראה על התנגשות מלפנים, , זיהוי הולכי רגל מקדימה כולל בלימה, בקרת שיוט אדפטיבית,  סטייה מנתיב, התראה על תנועה חוצה מאחור, מצלמת ארגז, חיישני חנייה קדמיים ואחוריים , מצלמת רוורס ומצלמת וו גרירה, מצלמת מראה HD, שחרור ונעילה חשמלית לדלת הארגז כולל פתיחה וסגירה חשמלית, מערכת עזר לזינוק בעלייה, מערכת Hill Descent Control – מניעת הידרדרות בירידות, כפתור בלם-אגזוז לבלימה אפקטיבית בנסיעה במדרון. בנוסף לאבזור נוחות עשיר במיוחד עם מושבים קדמיים מאווררים ומחוממים, מושבים אחוריים מחוממים, Head-up Display תצוגה צבעונית בגודל "  15 המוקרנת על השמשה הקדמית, משטח טעינה אלחוטי לנייד, מושבים לנהג ולנוסע עם כיוון חשמלי, ריפודי עור למושבים, מראות צד גדולות עם כוונון, קיפול, הארכה וחימום חשמלי, חלון גג חשמלי, מערכת שמע Bose עם 7 רמקולים, פנסים אחוריים וקדמיים עם תאורת LED ועוד.

2024 chevrolet silverado 2500hd high country 07111 1

בנוסף, רמת הגימור LTZ תימכר כאופציה בשתי חבילות עיצוב, MIDNIGHT EDITION שכוללת השחרה מלאה של הרכב, ללא אלמנטים של כרום.  SPORT CHROME EDITION מאובזרת ביותר אלמנטים של כרום ופגושים בצבע הרכב.

מחירים לפני מע"מ:

  • LT מורחבת שישה מקומות ישיבה 2X4 245,000 שקלים
  • LT מורחבת שישה מקומות ישיבה 4X4  265,000 שקלים
  • LTZ מורחבת 4X4 חמישה מקומות ישיבה 285,000 שקלים
  • LT קבינה כפולה שישה מקומות ישיבה  4X4 275,000 שקלים 
  • LTZ קבינה כפולה 44X  310,000 שקלים
  •    HIGH COUNTRY קבינה כפולה 4X4 חמישה מקומות  320,000 שקלים

מידות ונתונים (מ"מ):

קבינה מורחבת

אורך כללי: 6,107, רוחב כללי: 2,079, גובה כללי: 2,031, מרווח סרנים: 3,795,

מרווח גחון קדמי: 259, משקל גרירה: 3,500,

קבינה כפולה

אורך כללי: 6,351, רוחב כללי: 2,079 , גובה כללי: 2,027, מרווח סרנים: 4,037,

מרווח גחון קדמי: 257 , משקל גרירה: 3,500 , משקל העמסה: 1,600

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בשבוע שעבר התקיימה סדנת האפיון של פרויקט הפיילוטים RegenUp, שסימנה את יריית הפתיחה לשיתופי הפעולה בין החקלאים והסטארטאפים, שנבחרו לקחת חלק בתוכנית. במסגרת הפרויקט פועלים יחד אשכול גליל מזרחי ו-RegionUp בשיתוף מו״פ צפון, מכון
< 1 דק' קריאה
*תמונה ראשית: בתצוגת האופנה הקהילתית במרחביה. צילום: איגזורה יניב  בערב מרגש במיוחד התקיימה השבוע בקיבוץ מרחביה "תצוגת אופנה ברוח יד שנייה", אירוע קהילתי  לציון חודש המודעות לסרטן השד. האירוע נולד בשותפות בין המחלקה לשוויון מגדרי, אגף
< 1 דק' קריאה
לאחרונה התקיימה פעילות חינוכית מיוחדת בנושא קיימות ומחזור, לילדי כיתות א'-ג' במושב נבטים שבבני שמעון, בשיתוף אתר דודאים – הפארק למיחזור וחינוך סביבתי בנגב. במהלך הפעילות, למדו הילדים על חשיבות ההפרדה, המחזור וצמצום הפסולת –
< 1 דק' קריאה
משרד האוצר הפך אובססיבי לענף החלב, כאילו הוא המקור ליוקר המחייה במדינת ישראל. מבלי לזלזל בצורך אזרחי ישראל לשתות חלב במחיר סביר, הציבור הישראלי סובל מיוקר מחייה בכל תחומי חייו ובין היתר- חינוך, תרבות
2 דק' קריאה
מסלול תמיכה מאוחד ליישובים צמודי גדר בגבול הלבנון וליישובי הנגב המערבי, לתכנון, הקמה ושדרוג של תשתיות חקלאיות אזוריות או יישוביות משרד החקלאות וביטחון המזון מפרסם בזאת מסלול תמיכה מאוחד ליישובים צמודי גדר בגבול הלבנון
< 1 דק' קריאה
״מועצת החלב מברכת את שר החקלאות, אבי דיכטר, על הצגת תכנית חשובה ומשמעותית תוך חיזוק הייצור המקומי ושמירה על ביטחון המזון של ישראל. זאת תוך ראייה אסטרטגית אשר נותנת מענה לצורכי המשק הישראלי לצד
< 1 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!

דילוג לתוכן