יבול שיא
הרפת והחלב
4714f681 5a81 4300 a828 35d03ffd9aeb

יוני דמרי בדיון בועדה המיוחדת יוצא בהודעה

< 1 דק' קריאה

שיתוף:

מנהל אגף המשק החקלאי בתנועת המושבים, יוני דמרי בדיון בועדה המיוחדת לחיזוק ופיתוח הנגב והגליל בכנסת בנושא מתנדבים בחקלאות וירידה במימון הממשלתי בחקלאות בנגב ובגליל: ״החקלאים בצפון מסכנים את חייהם יום יום שעה שעה. קיימת חשיבות גדולה מאוד להמשיך ולהבטיח את ביטחון המזון של מדינת ישראל ולתחזק את הרצף התפקודי של מושבי הצפון. 

מצבם של הקהילות בצפון ובהם חקלאי הצפון קשה מאוד.  חוסר הוודאות הוא רב ומתפקידה של הממשלה לייצר ודאות. ככל שלא יתבהר המצב הבטחוני, הדרך היחידה לעשות זאת כרגע במצב הנתון היא על ידי הזרמת תקציבי עתק לתחזוקה ושמירה על הצפון ותושביו. 

אני קורא מכאן לחברי הכנסת לצאת לשטח, לבקר במושבי הצפון, להיפגש עם החקלאים ולהבין את גודל השעה וגודל האירוע״.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניצן כהן, מדריך הגנת הצומח, שה"מ; דוא"ל: [email protected] יואב גולן, רפרנט ארצי לגידול מספוא ומזונות גסים, שה"מ; דוא"ל: [email protected] רוחי רבינוביץ,' מדריכת הגנת הצומח, מרכז חקלאי העמק; דוא"ל: [email protected] יפתח גלעדי, מדריך גידול ירקות
8 דק' קריאה
"ב-2006 הוא הגדיר את כהונת ישראל כץ כ'תקופה האומללה ביותר מאז קום המדינה'. היום, כשהוא מנווט את ענף הירקות בשיאה של מלחמה, מאיר יפרח מסתכל לאחור על הנבואות שהתגשמו, על 'האויב' החדש שנמצא במסדרונות
4 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!