יבול שיא
הרפת והחלב
WhatsApp Image 2023 11 01 at 19.38.24

שר החקלאות אבי דיכטר קיים אתמול (ד׳), ביקור חקלאים ביישובי המועצה האזורית אשכול:

< 1 דק' קריאה

שיתוף:

"אנחנו עושים פעולות רבות כדי לעזור לחקלאים שנפגעו קשות מאז פרוץ המלחמה. יש עוד הרבה מה לעשות ואני מאמין שבקרוב יהיו לנו בשורות חיוביות"

תחילה קיים השר דיכטר דיון בלשכתו בגילת, יחד עם עובדי מחוז הדרום במשרד החקלאות. לאחר מכן, קיים שר החקלאות סדרת פגישות עם חקלאים בבית אריזה של תפוחי אדמה "הדוד משה" בקיבוץ מגן, במושב מבטחים עם ראשי ועדים וחקלאים, בבית אריזה של "בטטה מסיקה"במושב גן פרי ועם חקלאי המושבים נווה ובני נצרים.

השר דיכטר שמע מהחקלאים על ההתמודדות והאתגרים הרבים שנוצרו מאז התחילה המלחמה בעזה. החקלאים שבו והדגישו כי כל רצונם הוא להמשיך ולעבוד כדי לשקם את העונה הקרובה בחקלאות, לפני שיהיה מאוחר מידי.

בסיום הביקור, קיים שר החקלאות אבי דיכטר הערכת מצב עם ראש מועצת מרחבים שי חג׳ג׳ וצוותו.

WhatsApp Image 2023 11 01 at 19.38.43

שר החקלאות אבי דיכטר: "פגשתי היום חקלאים וחקלאיות ביישובים ובמושבים בדרום הארץ. התפעלתי מהרוח החזקה שלהם ומהעובדה שלצד סיפורי הזוועות שחלקם חוו – הם לא נותנים לטרור לשבור אותם וממשיכים לעבד את האדמות שלהם. אנחנו עושים פעולות רבות כדי לעזור לחקלאים שנפגעו קשות מאז פרוץ המלחמה. יש עוד הרבה מה לעשות ואני מאמין שבקרוב יהיו לנו בשורות חיוביות, בהמשך לעבודה מואצת שלנו מול משרד האוצר. רק היום הבאנו בשורה בגזרת הידיים העובדות עם תוספת של 5,000 עובדים זרים ללא צורך בהסכמים בילטרליים.

אמרתי לחקלאים: אין מדינת ישראל בלי חקלאות ואין חקלאות בלי חקלאים. החקלאים שלנו הם מגן העוטף ומגנים על ישראל כולה, מכאן שחובתנו לאפשר להם להמשיך לעבוד בביטחה ובתנאים שיאפשרו זאת בטווח הקרוב ובטווח הארוך".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בודקי המכס בשיתוף מפקחי משרד החקלאות וביטחון המזון מנעו הברחת דגים אסורים ומסוכנים לארץ *תמונה ראשית: משרד החקלאות וביטחון המזון במהלך ביקורת שגרתית של בודקי המכס  באולם הנוסעים בנמל התעופה בן-גוריון, התבצעה בדיקה בכבודה
2 דק' קריאה
מאת: ד"ר אודי פרישמן, מומחה לביטוחי בריאות ויו"ר חברת הייעוץ "פרש קונספט"  מערכת הבריאות בישראל ניצבת כיום בפני אתגר מורכב  — משבר תרופות שאינן כלולות בסל. מדובר במשבר שצומח לאט אך בעקביות, וצפוי לפגוע
לרשות הציבור הוותיק בישראל עומד סל זכויות ושירותים הכולל בין היתר עזרים רפואיים, מוצרי שיקום וניידות – אשר יכולים להקל על חיי היום־יום, לשמור על הבריאות ולספק תחושת ביטחון. בפועל, רבים אינם מודעים לזכויות
3 דק' קריאה
מאת: ד"ר עומר אבו סאלח וד"ר חילו ויסאם וד"ר פואד אבו ריא, מומחים לרפואת עור בכללית, מחוז חיפה וגליל מערבי   סרטן העור – שכיח, אך ניתן למניעה  סרטן העור הוא מהשכיחים ביותר בישראל ובעולם.
3 דק' קריאה
הזיקנה היא שלב בחיים המלווה לא אחת בשינויים פיזיים,קוגנטיביים, רגשיים וכלכליים.  מדינת ישראל מציעה לאזרחים הוותיקים מגוון רחב של זכויות והטבות שנועדו לתמוך בהם ולשפר את איכות חייהם. למרות הזכויות הרבות הקיימות לאזרחים ותיקים,
3 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!

דילוג לתוכן