יבול שיא
הרפת והחלב
רביב צולר

כיל, בשת"פ עם אמזון, תנגיש שירותי דיגיטל מתקדמים לאנשי מקצוע בתחום החקלאות

2 דק' קריאה

שיתוף:

 כיל, יצרנית גלובלית מובילה של מינרלים וכימיקלים מיוחדים, הודיעה כי תשתף פעולה עם אמזון ווב סרוויס (AWS) על מנת להאיץ את פיתוח פלטפורמת השירותים הדיגיטליים הפתוחה שלה, המיועדת לשיפור יכולותיהם של אגרונומים ואנשי מקצוע אחרים בתחום החקלאות.

כיל בשת"פ עם אמזון: הפלטפורמה תשקלל נתונים מהשטח, ממיקור המונים וממקורות אקדמיים, וכן נתונים שיתרמו חברות גלובליות מובילות בתחומי החקלאות, על מנת ליצור יכולות חדשות לאנשי המקצוע בתחום החקלאות, וכדי להפיק במהירות תובנות מעשיות, באמצעות אנליזה. פיתוח פלטפורמת השירותים הדיגיטליים החדשה, לאנשי מקצוע בתחום החקלאות, יעניק גישה ייחודית לנתונים שלא נעשה בהם שימוש עד כה, וכן המלצות מעשיות באמצעות ניתוח ותובנות. הפלטפורמה מנצלת את יכולות הניתוח האנאליטי המתקדמות של AWS וכלים של למידת מכונה, כדי להפיק תובנות אגרונומיות, ולאפשר לאגרונומים ולאנשי מקצוע אחרים בתחום החקלאות להעניק שירותים טובים יותר לצורך שיפור בתפוקות.

כיל בשת"פ עם אמזון

רביב צולר, נשיא ומנכ"ל כיל, ציין כי "כיום יש שפע של נתונים אגרונומיים יקרי ערך שאינם נאספים, אינם נגישים בהיקף נרחב, או שאינם מובנים, ולכן לא ניתנים לניצול באופן מעשי על ידי אגרונומים. לדוגמה, ניסויי שדה מבוצעים על ידי חברות, מוסדות אקדמיים ואנשי מקצוע בתחום החקלאות ברחבי העולם, אולם רק חלק מזערי של ידע אגרונומי זה נגיש בפועל לאנשי המקצוע בתחום. בעזרת AWS, הפלטפורמה שלנו תעניק גישה, שאין דומה לה, למקורות ידע לא מנוצלים אלו, ותעודד שיתוף פעולה בין אנשי מקצוע, כדי לשפר את החקלאות במטרה לענות על הביקוש העולמי למזון ועל לצרכי קיימות".

השירותים של AWS יאפשרו חילוץ נתונים ממקורות פנימיים של כיל וממקורות חיצוניים, באמצעות שימוש בפתרונות של AWS בתחום למידת מכונה. אנשי מקצוע בתחום החקלאות יוכלו לנתח ולבצע שאילתות על הנתונים באמצעות כלי ניתוח מתקדמים של בינה מלאכותית, כולל data lakes על בסיס טכנולוגיות AWS, המסוגלים להתמודד בהיקף, בזריזות ובגמישות הנדרשים כדי לשלב סוגים שונים של נתונים וגישות אנליטיות. לדוגמה, מומחי חקלאות יוכלו להגיע לתובנות מעמיקות יותר ולחזות את השפעות התשומות על היבולים, תוך שקלול תרחישים שונים של לחות, טמפרטורות וסוג הקרקע.

צילום תמונה: דן לב

כנס UVID

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הכנס השנתי הראשון של פורום ההתיישבות בלשכת עורכי הדין ורשות מקרקעי ישראל נחתם בהצלחה, וכבר שולח את בשורות הסנוניות הראשונות לשיפור תהליכים בהתיישבות * אנחנו על המפה  *תמונה ראשית: עו"ד אפרת חקיקת ועו"ד אורן
6 דק' קריאה
דניאל בוכן ותיאדורה בן יקר, שניהם במקור מאוסטרליה, פעלו במהלך כל ימי המלחמה ופועלים כדי לשפר מוכנות אזרחית למצבי מצוקה, חירום, ואיום בישראל * העמותה לסיוע בהתמודדות עם שריפות בשטחים פתוחים – פועלת מאוקטובר
7 דק' קריאה
 החל מתחילת אפריל יועלה המחזה בהשתתפות עירוניים, מושבניקים וקיבוצניקים מהעוטף ברחבי הארץ * בעונה הקודמת עו"ד שרינה שדות, תושבת תלמי בילו, לא השתתפה בהפקה בגלל הטראומה שעברה ב-7 באוקטובר והשנה חזרה לחזרות  *תמונה ראשית:
3 דק' קריאה
ראשי הרשויות בגליל ובצפון, בישיבת החירום של ארגון "עד כאן" למאבק בפרוטקשן: "ככה אי אפשר להמשיך, יוצאים למלחמה, אומרים עד כאן!"  בארגון עד כאן המוביל את המאבק בפרוטקשן (דמי חסות) קיימו בערב יום ראשון
2 דק' קריאה
"פרח הטיס" שבחר לחזור למקום הפציעה ובת ה 12ממחלקת הילדים שהצליחה בקלות "לטוס" מתחת לגשר הזהב בסן פרנסיסקו. עפר גביש מקיבוץ יפתח "מטיס" פצועי מלחמה בסימולטור טיסה כחלק מתהליך שיקומם *תמונה ראשית: רס"ן במיל'
5 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!

דילוג לתוכן