יבול שיא
הרפת והחלב
בני המושבים בפעילות עם ילדי המפונים מהצפון

מדריכי בני המושבים הובילו פעילות מיוחדת עם נוער גבול הצפון המפונה   

< 1 דק' קריאה

שיתוף:

עשרות מדריכי חטיבת בני המושבים מהמועצה האזורית עמק יזרעאל הגיעו לפגוש את בני הנוער 

מלחמת חרבות ברזל מציבה אתגרים רבים ועמוקים. אחד מהם הוא הצורך של תושבים רבים מגבולות הארץ להתפנות מביתם. עשרות אלפי בני נוער מגבול הצפון יצאו מבתיהם, ורבים מהם נמצאים בבתי המלון ברחבי הארץ. עשרות מדריכי חטיבת בני המושבים מהמועצה האזורית עמק יזרעאל, שגרים רק כמה עשרות קילומטרים דרומה, הגיעו לפגוש את בני הנוער, להתנדב, לעבוד איתם ביחד ולהרים הפנינג ופעילות שיא לחניכים מהישובים המפונים. 

נועה יצחקי, רכזת האזור מספרת שהבקשה להתנדב הגיעה מהמד״צים עצמם: "הרבה מדריכים הרגישו צורך לעשות משהו נוסף, מעבר לפעילות שגרת-חירום בישוב. צוותי ההדרכה יחד עם הרכזת והגרעינר שלהם תכננו והשקיעו בפעילות, וכשהגיעו למלון הם הפעילו, רקדו ושימחו את הילדים וההורים שלהם. לכולם זאת הייתה חוויה מאוד טובה." 

נועם שבתאי, חניכה משכבת ט' מרמת דוד מספרת: "יצאנו לטבריה קבוצת ילדים מהקיבוץ לעשות הפעלות שקשורות לחנוכה למפונים מהצפון. נהניתי מאוד להפעיל את התחנות להכיר ילדים חדשים ולשמוע איך הם מרגישים ואיך הם מעסיקים את עצמם בימים הלא פשוטים האלו. עשה לי טוב לצאת ולעשות משהו טוב למישהו אחר זאת – הייתה חוויה מיוחדת." 

לסיכום, אומרת נועה רכזת האזור: "המדריכים הגיעו למלונות ויצרו מקום שמאפשר לעשות כיף, לפרוק אנרגיה, לדבר ולשתף איך מרגישים. זכינו שאלה בני הנוער שלנו." 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אל תקנו קיווי בוסר ישראלי מסוג "היווארד" שנקטף טרם זמנו ומגיע למדפים *תמונה ראשית: קיווי מזן ברונו. צילום: מועצת הצמחים מועצת הצמחים מזהירה את הצרכנים מפני קניית קיווי "בוסר" שעלה על המדפים: בימים אלה
2 דק' קריאה
השר אלי כהן: ״חקלאות זה ציונות, ובמיוחד בימים אלה, לא אאפשר פגיעה בחקלאות הישראלית. החלטת רשות המים נעשתה ללא התייעצות ואינה מקובלת. הנושא ייבחן לעומק על ידי כלל הגורמים, ויימצאו פתרונות שישמרו על משק
< 1 דק' קריאה
"שדות אנרגיה" תציג בתערוכת "אגרו-ישראל – יבול שיא" 2025 את מהפכת אגירת האנרגיה *תמונה ראשית: מתקני אגירה של שדות אנרגיה עבור חקלאים מדובר בפריצת דרך אמיתית, שמאפשרת להתגבר על מגבלת העומסים ברשת, להרחיב מערכות
2 דק' קריאה
עם ישראל תמיד מתאחד בתקופות של משבר וצרה, כך גם היה ב-7 באוקטובר, בהם ראינו איך העם מתגייס למען הגנת המולדת ולמען המפונים והחיילים * בין המתנדבים הרבים נמצאים גם אנשים מבוגרים, חלקם פנסיונרים,
12 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!

דילוג לתוכן