יבול שיא
הרפת והחלב
WhatsApp Image 2024 02 19 at 10.51.59

מזכ״ל תנועת המושבים ויו״ר התאחדות חקלאי ישראל, עמית יפרח בדיון בוועדה לחיזוק הנגב והגליל בכנסת בנושא הצורך להקמת מנהלת תקומה בצפון:

< 1 דק' קריאה

שיתוף:

״יש להקים באופן מיידי מנהלת תקומה בצפון ולהשקיע הרבה משאבים כדי להבטיח את הצמיחה הדמוגרפית לאחר המלחמה ולא את הצניחה הדמוגרפית. על מדינת ישראל להכניס את ישובי הצפון לתכנית רב שנתית אסטרטגית ולהעביר מסר אחד ברור לתושבי הצפון וישובי הצפון- שמדינת ישראל רואה בהם נכס אסטרטגי. יש להתעקש לחוקק את החוק, כפי שהתעקשנו להכניס את מנהלת תקומה בעוטף לחוק ולהביא את משרדי הממשלה והכנסת לתמוך בו כדי לייצר אופק ועתיד עבור תושבי הצפון. בעודנו מדברים כאן, החקלאים בצפון מסכנים את חייהם, אוספים ביצים באישור הצבא בשעות מצומצמות כאשר במשפחות שלהם מפונות לבתי מלון. התסכול של תושבי ישובי הצפון הולך וגדל בגלל שהמדינה לא מטפלת בהם. העובדה שב-7.10 לא חדרו מחבלים גם בגבול הצפון הוא בגדר נס. חודש אחרי ה-7.10 פניתי לראש הממשלה להקמת מנהלת תקומה בצפון ויש להבטיח את המשאבים הנכונים עבור עתיד יישובי הצפון״.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כך הודיע משרד החקלאות וביטחון המזון, בתגובה לפרסום הצו להגדלת מכסת יבוא הגבינות הפטורה ממכס על ידי שר האוצר * מועצת החלב קוראת לממשלה לעצור את המהלך שר האוצר בצלאל סמוטריץ' הודיע היום (20.11)
3 דק' קריאה
פרופ' גיורא פילר, מנהל מרפאות השינה בכללית מחוז חיפה וגליל מערבי ומהפקולטה לרפואה בטכניון, מסביר מהי אינסומניה (נדודי שינה), כיצד מאבחנים ומה הם הטיפולים האפשריים עבורה  מהי אינסומניה?  אינסומניה, או נדודי שינה, היא בעיית
*תמונה ראשית: מימין: עו"ד שלי פיירשטיין טייאר, משמאל: עו"ד שלומית בקרמן אפרתי יחסים בתוך משפחה הם מערכת חיה ונושמת, משתנה לאורך זמן. לעיתים, השנים מביאות איתן קירבה מחודשת, ובמקרים אחרים – מתח סמוי. אבל
4 דק' קריאה
במרכז לרפואה יועצת גליל מערבי של כללית (כפר יאסיף) ניתנים שירותי רפואה מתקדמים לתושבי האזור עם מיון קהילתי. בנוסף, שירות רפואת ילדים דחופה הניתן ע"י רופאים מומחים, ומאפשר להורים לקבל טיפול מקצועי ומהיר לילדיהם
< 1 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!

דילוג לתוכן