יבול שיא
הרפת והחלב
בכל צעד בליבנו קהילת ויצו ניר העמק רצה לזכר הנופלים

רצים לזכרם בויצו ניר העמק

< 1 דק' קריאה

שיתוף:

כמו בכל שנה ביום שבין יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה ליום העצמאות, גם השנה קהילת ויצו ניר העמק, מורים ותלמידים כאחד, התקבצו על קו הזינוק במרוץ "רצים לזכרם" – מרוץ שמזקק זיכרון, ערכים ואחדות.

תלמידים, מורים, צוות בית הספר וגם משפחות שכולות רצו יחד, לא רק בשביל הספורט, אלא כדי לעצור לרגע, לזכור ולהוקיר את חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה. הנוכחות של המשפחות השכולות העניקה למרוץ משמעות עמוקה ומרגשת במיוחד, מחברת בין הזיכרון האישי לזיכרון הלאומי, והזכירה לכולנו את האנשים שמאחורי הסיפורים.

ביום המרוץ גם הוצבו בשולחן תמונות לזכרם של הנופלים מהכפר לצד נרות נשמה, וכן קיר זיכרון בו כתבו המשתתפים על תחושותיהם.

בכפר הוסיפו: "המרוץ הוא הדרך שלנו לומר לא שוכחים. ממשיכים לזכור, להוקיר ולחנך את הדור הבא על ערכים של אהבת הארץ, נתינה ואחריות. גאים להיות חלק מקהילה שמחנכת לזיכרון ולמשמעות."

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

האירוע כלל תצוגת זנים מובילים וחדשים, כאשר הכוכבים המרכזיים בתצוגה היו גידולי שטח פתוח, כמו כרוב אדום ולבן, כרוביות בצבעים, חסות, קישואים, אבטיחים ועוד ב-30 באפריל התקיים יום פתוח של  זרעים גדרה סינג'נטה ישראל
מאת: אריה וולף – מדריך מיכון חקלאי; דוא"ל: [email protected] ניהול עשבייה  ניהול עשבייה הוא אחד האתגרים המרכזיים בחקלאות המודרנית. במשך שנים התבסס התחום בעיקר על קוטלי עשבים כימיים, אך בשנים האחרונות גוברים הלחצים לשינוי
6 דק' קריאה
ב-19 באפריל התקיימה ישיבת מזכירות ארגון מגדלי ירקות, אחרי עיכובים ודחיות בשל המלחמה עם איראן *תמונה ראשית: מאיר יפרח בפתח הישיבה אמר מאיר יפרח, מזכיר הארגון, "אנחנו משתתפים בצערו של אורן שאבא שלו נפטר
4 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!