יבול שיא
הרפת והחלב
המכללה הטכנולוגית להנדסאים באר שבע

בדרך לעבודה ב"בינת"

2 דק' קריאה

שיתוף:

הכשרה ייחודית וראשונה מסוגה בתחום ההייטק תיפתח בקרוב במכללה הטכנולוגית להנדסאים באר שבע ובמרכז הצעירים ערד. בוגרי ההכשרה יוכלו להשתלב בעבודה איכותית בחברת "בינת תקשורת מחשבים".

30 צעירים וצעירות נבחרים תושבי הנגב יתחילו, בשבועות הקרובים, במכללה הטכנולוגית להנדסאים באר שבע (המכללה המובילה במדינה בהכשרת הנדסאים) ובמרכז הצעירים ערד, הכשרה ייחודית וראשונה מסוגה בתחום ההייטק, שבסיומה יוכלו להשתלב בעבודה בשלוחת ערד של חברת "בינת תקשורת מחשבים בע"מ", חברת האינטגרציה המובילה בישראל במתן פיתרונות תקשורת ומיחשוב מקצה לקצה לעסקים.

ההכשרה בת 11 החודשים, תתנהל במסגרת iMtech (מרכז הכשרות טכנולוגי מתקדם בנגב, שהוקם בעקבות החלטת הממשלה 625 להעתקת מחנות צה"ל דרומה), בשיתוף יחידות העילית הטכנולוגיות של אמ"ן, משרד העבודה ו"היוZמה לקידום תעסוקה צעירים.ות" ורשות החדשנות.

בחלקה הראשון יקבלו הצעירות והצעירים הנבחרים יסודות אקדמיים ומעטפת הכשרה אקדמית במכללה הטכנולוגית באר שבע במסגרת Bootcamp, ואילו בחלקה השני יבוצעו במרכז הצעירים בערד בשילוב מנטורינג וליווי מקצועי של בכירים בחברת "בינת" ובוגרי יחידה 8200 הכשרה מעשית OJT (On the job training) וחלוקה של 30 הנבחרים לאחת משתי ההתמחויות: DevOps או ServiceNow. בתום הלימודים, ילוו הבוגרים לקראת השמתם בעבודה, ב"בינת" או בחברת הייטק אחרת.

ההכשרה מיועדת לבני 21 – 35 תושבי הנגב, ללא ניסיון או ידע קודם בהייטק, בדגש על חיילים משוחררים עד חמש שנים או משרתי מילואים עד 10 שנים, המעוניינים להתחיל קריירה בתחום ההייטק באזור הדרום, סקרנים לגבי עולם המיחשוב והענן ואוהבים לבלות מול המחשב, בעלי מוטיבציה ומחויבות להשקיע בהכשרה את הזמן הנדרש (3 ימי עבודה מלאים בשבוע!) ומבקשים לרכוש מקצוע מרתק ומאתגר עם תנאי שכר מעולים.

תנאי הקבלה להכשרה כוללים בגרות מלאה, עם לפחות 4 יחידות מתמטיקה ו-4 יחידות אנגלית. המועמדים אליה יידרשו לעמוד גם בריאיון קבלה ובמבחני כניסה פרטניים וקבוצתיים.

כיתת מחשבים במכללה הטכנולוגית להנדסאים באר שבע
כיתת מחשבים במכללה הטכנולוגית להנדסאים באר שבע. צילום: יח"צ המכללה

עלות ההכשרה המסובסדת עומדת על 2,500 שקלים בלבד, שגם אותם ניתן יהיה לשלם באמצעות כספי הפיקדון לחיילים משוחררים, זאת מלבד מלגות של מפעל הפיס המוצעות למשתתפי ההכשרה.מנכ"ל המכללה הטכנולוגית באר שבע, יעקב דור: "מדובר על תוכנית ייחודית וראשונה בבאר שבע, המשולבת עם חברת הייטק מהמובילות בעולם ומהווה בשורה מדהימה לדרום שכל כך צמא למשרות איכותיות בתחום זה. אנו רואים בתוכניות אלו שותפות אסטרטגית שתתרחב בשנים הקרובות ונערכים למחזורים נוספים עם חברת 'בינת תקשורת' לחיזוק והעצמה של צעירי הדרום, בדגש על החיילים המשוחררים ומשרתי המילואים, במטרה לקבוע את ביתם באזור הדרום".                                                                                                      

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אל תקנו קיווי בוסר ישראלי מסוג "היווארד" שנקטף טרם זמנו ומגיע למדפים *תמונה ראשית: קיווי מזן ברונו. צילום: מועצת הצמחים מועצת הצמחים מזהירה את הצרכנים מפני קניית קיווי "בוסר" שעלה על המדפים: בימים אלה
2 דק' קריאה
השר אלי כהן: ״חקלאות זה ציונות, ובמיוחד בימים אלה, לא אאפשר פגיעה בחקלאות הישראלית. החלטת רשות המים נעשתה ללא התייעצות ואינה מקובלת. הנושא ייבחן לעומק על ידי כלל הגורמים, ויימצאו פתרונות שישמרו על משק
< 1 דק' קריאה
"שדות אנרגיה" תציג בתערוכת "אגרו-ישראל – יבול שיא" 2025 את מהפכת אגירת האנרגיה *תמונה ראשית: מתקני אגירה של שדות אנרגיה עבור חקלאים מדובר בפריצת דרך אמיתית, שמאפשרת להתגבר על מגבלת העומסים ברשת, להרחיב מערכות
2 דק' קריאה
עם ישראל תמיד מתאחד בתקופות של משבר וצרה, כך גם היה ב-7 באוקטובר, בהם ראינו איך העם מתגייס למען הגנת המולדת ולמען המפונים והחיילים * בין המתנדבים הרבים נמצאים גם אנשים מבוגרים, חלקם פנסיונרים,
12 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!

דילוג לתוכן