יבול שיא
הרפת והחלב
תיכון אזורי מגידו

תגמול למורי תיכון מגידו

< 1 דק' קריאה

שיתוף:

תגמול למורי תיכון מגידו: בין בתי הספר התיכונים בארץ שיקבלו גמול כספי של עד 8,451 שקלים למורה על הישגים ערכיים, חברתיים ולימודיים.
בתי הספר נמדדים במניעת נשירת תלמידים, קליטת תלמידי חינוך מיוחד, גיוס לצה"ל, שירות אזרחי, אחוז הזכאות לבגרות, הצטיינות במבחני הבגרות. במשרד החינוך ציינו, כי בתי הספר נבחרו על סמך חישוב שורת מדדים בתחומים הערכיים, החברתיים והלימודיים וכן, בהתאם לשיעור השיפור המשמעותי ביותר שחוללו מוסדות החינוך בהשוואה להישגי שנת הלימודים תשע"ח.

תגמול למורי תיכון מגידו

רוני וינברג, מפקח כולל מהמנהל לחינוך התיישבותי בהודעתו למחלקת החינוך במועצה אזורית מגידו סימה מנט: "ברכות על ההישגים וההתקדמות של בית הספר, כפי שבאים לידי ביטוי בכניסתכם לרשימת בתי הספר הזוכים לתגמול דיפרנציאלי. גאווה גדולה ועדות להשקעה הרבה של צוות הניהול המורים והעובדים. אנא מסרי את הערכתי להנהלה ולצוות ובהצלחה גם בשנה הבאה."

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בוקרות מארה"ב, ייננית מרמת הגולן, אלופת ישראל באימון כלבי רעיית כבשים וטרקטוריסטית שהפכה למנהלת מו"פ… *תמונה ראשית: מפרי כפיה נטעה כרם צילום:נילי ענברי-קאופמן השנה התחרות עומדת בסימן הצדעה לחקלאיות הישראליות, כחלק משנת החקלאיות הבינלאומית
2 דק' קריאה
מתי ניר פרימק מחברת הספר "כשנמר נכנס לחדר" מספרת על החרדות שליוו אותה ועל השיטה המיוחדת, באמצעותה היא עוזרת לאנשים להתמודד עם פחדים בצורה מעצימה * המסר שלה: "הפחד הוא חלק מהחיים, הוא לא
9 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!

דילוג לתוכן