יבול שיא
הרפת והחלב
WhatsApp Image 2023 11 01 at 19.38.24

שר החקלאות אבי דיכטר קיים אתמול (ד׳), ביקור חקלאים ביישובי המועצה האזורית אשכול:

< 1 דק' קריאה

שיתוף:

"אנחנו עושים פעולות רבות כדי לעזור לחקלאים שנפגעו קשות מאז פרוץ המלחמה. יש עוד הרבה מה לעשות ואני מאמין שבקרוב יהיו לנו בשורות חיוביות"

תחילה קיים השר דיכטר דיון בלשכתו בגילת, יחד עם עובדי מחוז הדרום במשרד החקלאות. לאחר מכן, קיים שר החקלאות סדרת פגישות עם חקלאים בבית אריזה של תפוחי אדמה "הדוד משה" בקיבוץ מגן, במושב מבטחים עם ראשי ועדים וחקלאים, בבית אריזה של "בטטה מסיקה"במושב גן פרי ועם חקלאי המושבים נווה ובני נצרים.

השר דיכטר שמע מהחקלאים על ההתמודדות והאתגרים הרבים שנוצרו מאז התחילה המלחמה בעזה. החקלאים שבו והדגישו כי כל רצונם הוא להמשיך ולעבוד כדי לשקם את העונה הקרובה בחקלאות, לפני שיהיה מאוחר מידי.

בסיום הביקור, קיים שר החקלאות אבי דיכטר הערכת מצב עם ראש מועצת מרחבים שי חג׳ג׳ וצוותו.

WhatsApp Image 2023 11 01 at 19.38.43

שר החקלאות אבי דיכטר: "פגשתי היום חקלאים וחקלאיות ביישובים ובמושבים בדרום הארץ. התפעלתי מהרוח החזקה שלהם ומהעובדה שלצד סיפורי הזוועות שחלקם חוו – הם לא נותנים לטרור לשבור אותם וממשיכים לעבד את האדמות שלהם. אנחנו עושים פעולות רבות כדי לעזור לחקלאים שנפגעו קשות מאז פרוץ המלחמה. יש עוד הרבה מה לעשות ואני מאמין שבקרוב יהיו לנו בשורות חיוביות, בהמשך לעבודה מואצת שלנו מול משרד האוצר. רק היום הבאנו בשורה בגזרת הידיים העובדות עם תוספת של 5,000 עובדים זרים ללא צורך בהסכמים בילטרליים.

אמרתי לחקלאים: אין מדינת ישראל בלי חקלאות ואין חקלאות בלי חקלאים. החקלאים שלנו הם מגן העוטף ומגנים על ישראל כולה, מכאן שחובתנו לאפשר להם להמשיך לעבוד בביטחה ובתנאים שיאפשרו זאת בטווח הקרוב ובטווח הארוך".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

RelyOn תערובת מטאבוליטים משניים – טאנינים (ערמונים), שמנים אתריים (ניצני ציפורן, זרעי כוסברה, גרניום), פלבנואידים (זיתים) שמטרתם הפחתת פליטת מתאן במעלי-גירה, ותמיכה בבריאות ובתפקוד מיטבי של הכרס ברק פורת, תזונאי מע"ג, פיברו תעשיית הבקר
6 דק' קריאה
ד"ר יהונתן ברקוביץ DVM, MPVM, DACT וטמרקט- ר.ו.מ במהלך עבודתנו ברפת, עיקר המאמץ מושקע במניעה של מחלות וביצירת תנאים מיטביים לפרה בריאה, יצרנית ופורייה. עם זאת, לא ניתן להימנע לחלוטין מתחלואה של פרות ולכן
הדברים נלקחו מתוך כתבה לכבוד הגעתו לגיל 80 לאחרונה נודע לי שחברינו, שמאי מדיני הגיע לגבורות, ממש גיל 80 והוא נראה במיטבו. פניתי אליו לפגישת ריאיון, לשיחה על התקופה, הענף והעשייה וכך, בימי הקורונה
4 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!

דילוג לתוכן