יבול שיא
הרפת והחלב
Screenshot 2024 10 01 120700

תנובה מצדיעה לרפתנים והרפתניות במהלך ייחודי

2 דק' קריאה

שיתוף:

יופיעו לראשונה על קרטוני החלב של תנובה במהדורה מוגבלת

תנובה, חברת המזון המובילה בישראל, יוצאת במהלך לציון שנה למלחמת חרבות ברזל ומשיקה מהדורה מוגבלת של קרטוני 'חלב תנובה' עליהן יופיעו לראשונה תמונות אמיתיות של רפתנים מעוררי השראה מהצפון ומהדרום, שממשיכים לעבוד במסירות רבה, גם תחת אש. הקרטונים עלו למדפים הבוקר למשך שלושה שבועות.

בין הרפתנים שיופיעו על קרטוני החלב: אניה יצחק מרפת יד חיל השייכת לקיבוצים יד מרדכי וברור חיל, אבי פריימן מנהל רפת קיבוץ עלומים, גידי סבאג מנהל רפת קיבוץ נחל עוז, טומי ודרור קורלנדר הבעלים של רפת משק קורלנדר בבית הלל, פיני אסרף מרפת קיבוץ כפר גלעדי, ארז שמואל מנהל רפת קיבוץ דפנה, יאיר בלברמן מנהל רפת קיבוץ ניר יצחק וסופה, וסעדיה זהבי הבעלים של רפת זהבי סעדיה במושב יכיני.

יאיר בלברמן מנהל רפת הקיבוצים ניר יצחק וסופה. צילום דוברות תנובה
יאיר בלברמן מנהל רפת הקיבוצים ניר יצחק וסופה. צילום: דוברות תנובה

לדברי מיכל בצר, מנהלת השיווק של קבוצת תנובה: "השנה ביתר שאת, ברור עד כמה חשוב לשמור על החקלאות המקומית ולתמוך בתעשייה הישראלית. לקראת ציון שנה למלחמה, בחרנו להוקיר את הרפתנים והרפתניות שמאפשרים לנו להמשיך ולספק מוצרים חיוניים גם בעת המלחמה. בזכותם, מוצרי החלב של תנובה מגיעים לכל בית בישראל, ואנו גאים לספר את סיפורם על גבי קרטוני החלב".

אפרי רייקין, מנהל אגף חלב גולמי ומנהל קשרי יצרנים בתנובה אשר מוביל את קרן הרפתנים של תנובה הוסיף: "המלחמה הציבה את הרפתנים שלנו בפני מציאות בלתי נסבלת. תנובה, ששיתוף הפעולה שלה עם הרפתנים נמשך קרוב ל-100 שנים, התגייסה לסייע להם מהיום הראשון ללחימה. בטרגדיה כואבת, נרצח מנהל הרפת המסור, ראובן הייניק ז"ל, בעת שהגיע לטפל בפרות ברפת כיסופים, רפתות נוספות נפגעו כמו רפת עלומים, רפת נחל עוז ועוד. מיד עם פרוץ הקרבות, החליט דירקטוריון תנובה על הקמת קרן ייעודית לתמיכה ושיקום מהיר של רפתות באזור העוטף, בהיקף של כ-15 מיליון שקלים, מתוך תחושת שותפות גורל ואחריות לביטחון המזון של הציבור בישראל. מרבית הכספים יועדו לשיקום רפתות שנפגעו, לשיקום התשתיות ולרכישת ציוד, ואנו גאים ונרגשים לציין שמרבית הסכום כבר מומש לטובת מטרה זו".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פגישת היכרות בין מנכ"לית מכון שמיר למחקר, דינה גלעד ומנהלת תחנת החקר של המכון, ד"ר מרצ'י אדרי, לבין מנכ"ל ההסתדרות הציונית העולמית, יעקב אהרוני, התקיימה במטרה לבחון הזדמנויות לשיתופי פעולה הדדיים בין שני הגופים. 
< 1 דק' קריאה
בחוות היישום וההכשרה של היחידה לחקלאות וחדשנות בגולן מתקיימת תכנית ייחודית שמשלבת תלמידות אולפנת "רגבים אופק" של רשת רוח הגולן בעשייה חקלאית מתקדמת. במסגרת התכנית מגיעות התלמידות לחווה שלוש פעמים בשבוע, עוסקות בעבודה מעשית,
< 1 דק' קריאה
ב-1 במרץ אמורים תושבי מושב דוב"ב לחזור למושב אבל האם זה יקרה? * בינתיים מטרידים אותם נושא הביטחון והמצב הכלכלי * בתחילת הפסקת האש הגיעו פקחי השירותים הווטרינרים למושב והודיעו על חיסול 20 להקות
11 דק' קריאה
ענף הפרחים הישראלי היה פעם סיפור של הצלחה עולמית, עד לשנות ה-90, כשהאפריקאים נכנסו לשוק והענף שייצא לבורסות הפרחים באירופה קרס * מי שראה במשבר הזדמנות היה משה סעדה שהחליט להמשיך בפרחים אבל לשוק
5 דק' קריאה
לירון בהר היא חלק מקבוצת צעירים שהרגישו שעכשיו תורם. הם משולבים במפלסים וברעים בתפקידי חינוך, חברה וקהילה כדי להיות חלק משיקום הנגב המערבי  *תמונה ראשית: לירון בהר. "אני לא יכולה לראות מה שקורה ממרחק.
7 דק' קריאה
בימים אלה מוצגת בגלריה לאומנות במענית התערוכה מִתַּחַת לְכָל אֵלּוּ הָיָה פַּעַם יָם של האומנית הרב תחומית דנה בומץ מגבעת עדה הסמוכה. הגלריה החדשה במענית, יוזמה קהילתית מקומית, התחילה את פעילותה במאי 2024 ועד כה
2 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!

דילוג לתוכן