יבול שיא
הרפת והחלב
אלון שוסטר

אלון שוסטר – שר החקלאות

< 1 דק' קריאה

שיתוף:

ח"כ אלון שוסטר יושבע כשר החקלאות כך הודיע יו"ר כחול לבן, בני גנץ, בפגישה עם ח"כ שוסטר שהתקיימה היום

בני גנץ, יו"ר כחול לבן, נפגש היום עם ח"כ אלון שוסטר והודיע לו, כי ימנה אותו לשר החקלאות בממשלה החדשה, שתושבע היום בערב. שוסטר שימש ראש המועצה האזורית שער הנגב במשך כ-16 שנים.

גנץ ושוסטר הולכים כבר כברת דרך ביחד כידידים. השניים הכירו במהלך השירות הצבאי בצנחנים ושוסטר אף פעיל בעמותת "אחריי" שגנץ דחף להקמתה. "אחריי" היא עמותה חינוכית חברתית הפועלת במטרה להצמיח מנהיגות צעירה ולעודד מעורבות חברתית בקרב בני נוער וצעירים הנמצאים בצומת הדרכים האחרון בו ניתן להשפיע על עתידם באמצעות חינוך. שוסטר בעצמו משמש כמנטור של אחד הנערים בעמותה.

ח"כ אלון שוסטר אמר כבר במהלך מערכות הבחירות שאירעו בשנה וחצי האחרונות בישראל, כי הוא מכוון לתפקיד שר החקלאות ופיתוח הכפר. לכל אורך הדרך הבטיח שוסטר שינוי במדיניות במידה ויבחר לתפקיד שר החקלאות. לפני כיומיים שיגר שלמה בן אליהו, מנכ"ל משרד החקלאות, המכהן מתקופת שר החקלאות, אורי אריאל וכמנכ"ל בתקופת שר החקלאות, ח"כ צחי הנגבי, בו הודיע כי בכוונתו לפרוש מתפקיד מנכ"ל המשרד, לאור העובדה שתיק החקלאות ניתן לכחול לבן.

מזכ״ל תנועת המושבים, עו״ד עמית יפרח, בירך את שר החקלאות הנכנס, אלון שוסטר: "בשמי ובשם כל המושבים והמרחב הכפרי, אני מברך אותך על המינוי הראוי לתפקידך כשר החקלאות. זהו יום בשורה למרחב הכפרי ולחקלאות כולה. אתה האיש הנכון במקום הנכון. אדם שהגיע מהחקלאות, מהמרחב הכפרי, מהמועצות האזוריות. הצלחתך הינה הצלחתנו ואנחנו מגוייסים בכל הכח להצלחתך ולהצעדת החקלאות וההתיישבות להישגים."

גם התאחדות חקלאי ישראל מברכת את ח״כ את ח״כ אלון שוסטר לרגל מינויו לשר החקלאות. "אלון הוא האיש הנכון במקום הנכון ואנו בטוחים כי ידע להחזיר את החקלאות למקומה הראוי בחברה הישראלית," כך נמסר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עינב קרנר, מכפר אביב, עיתונאית, כתבת הצרכנות והתעופה של גלי צה"ל, מופיעה לעיתים קרובות בערוצי הטלוויזיה * את לימודי העיתונות התחילה בגיל 37 עם משפחה וילדים – והגשימה מאווים כמוסים מילדות * למרות שרבים
9 דק' קריאה
לא עשיתי שיעורי בית והתעניינתי בנושאים אחרים. אם מלכה הייתה מבקשת ממני לקרוא מהמחברת, הייתי קורא בעל פה "על ריק" – כי המחברת שלי היתה ריקה. עד סוף ימיה של מלכה לא ידעתי אם
4 דק' קריאה
מזכ״ל תנועת המושבים, עמית יפרח: "גם ב-7 באוקטובר וגם במחנות ההשמדה בשואה, גורלם של הנרצחים הוא נורת האזהרה שלנו. אנחנו פה להדגיש את התקומה של העם היהודי להרים ראש, להילחם על עתידנו ולומר –
3 דק' קריאה
התערוכה המרגשת "דיוקן בין דורי" נולדה ממפגשים בין תלמידי מגמת האומנות של התיכון האזורי עין גדי ובין ותיקי הקיבוץ, פרי יוזמתה של עדי פקט שזו שנת ההוראה הראשונה שלה  *תמונה ראשית: עדי פקט. "יצרתי
3 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!

דילוג לתוכן