יבול שיא
הרפת והחלב

אסף לנגלבן מכפר סאלד – ראש המועצה האזורית גליל עליון 

1 דק' קריאה

שיתוף:

לאחר דחיה של שנה וחצי, בתום שני סבבי בחירות, ניצח לנגלבן ברוב של 55.7 אחוזים 

*תמונה ראשית: אסף לנגלבן. "חש את גודל האחריות המוטלת על כתפי". צילום: ארז בן סימון 

בתום שני סבבי בחירות ולאחר דחייה של כמעט שנה וחצי של מועד הבחירות בשל מלחמת חרבות ברזל, ניצח אסף לנגלבן מכפר סאלד בבחירות לראשות המועצה האזורית גליל עליון עם 3,862 קולות, המהווים רוב של 55.73 אחוזים מתושבי ותושבות המועצה שהצביעו. 

16,329 בוחרים המהווים 45.5 אחוזים מכלל בעלי זכות הבחירה יצאו להצביע ולהכריע בסבב ב' שנערך ב- 4.3.2025 לראשות העיר קרית שמונה ולראשות המועצה האזורית גליל עליון, שבתחומה 29 קיבוצים, מתוכם 22 המוגדרים יישובי קו העימות. 

אסף (50) נולד בארגנטינה בעת שמשפחתו שהתה שם בשליחות מטעם תנועת בני עקיבא. כשחזרה המשפחה התיישבה במושב בני דרום. לאחר מלחמת לבנון השנייה עבר להתגורר בכפר סאלד. היה נשוי לליאת, דור שלישי למייסדי הקיבוץ עד לפטירתה. כיהן בתפקידי ניהול שונים במועצה וכן כיו"ר קיבוץ כפר סאלד. 

"זהו רגע שמח, אך גם רגע שבו אני חש את גודל האחריות המוטלת על כתפי", כתב אסף בחשבון הפייסבוק שלו. "במהלך חיי בחרתי וניתבתי את שליחותי לעשייה ציבורית והיום יש לי את הזכות לעשות זאת כראש המועצה של הגליל העליון וברגע כה משמעותי לאיזור. 

משימות רבות עומדות בפני הגליל העליון ואני נכון להן ומתכוון לבצע אותן על הצד הטוב ביותר. 

אני מבטיח לכם, שאפעל לשפר את החיים שלנו כאן בחינוך, בביטחון, בבריאות בכלכלה, בתרבות ובכל מה שיאפשר לנו להרגיש שאנחנו חיים במקום הכי טוב ויפה בעולם". 

ליאור שמחה, מזכ"ל התנועה הקיבוצית ברך את אסף: 

"ברכות לאסף לנגלבן, מקיבוץ כפר סאלד, שנבחר היום לעמוד בראש המועצה האזורית גליל עליון.  

אסף, לפניך משימות ואתגרים רבים, והתנועה הקיבוצית תהיה השותפה הראשונה שלך לחיזוק ופיתוח הגליל העליון והצפון, לכלל תושבי ויישובי האזור. 

אנו מודים לגיורא זלץ, מקיבוץ להבות הבשן, ששימש כראש המועצה משך שנים רבות, והתמודד במהלך המלחמה עם קשיים מרובים בעוז ובעוצמה". 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאת: ד"ר אודי פרישמן, מומחה לביטוחי בריאות ויו"ר חברת הייעוץ "פרש קונספט"  מערכת הבריאות בישראל ניצבת כיום בפני אתגר מורכב  — משבר תרופות שאינן כלולות בסל. מדובר במשבר שצומח לאט אך בעקביות, וצפוי לפגוע
לרשות הציבור הוותיק בישראל עומד סל זכויות ושירותים הכולל בין היתר עזרים רפואיים, מוצרי שיקום וניידות – אשר יכולים להקל על חיי היום־יום, לשמור על הבריאות ולספק תחושת ביטחון. בפועל, רבים אינם מודעים לזכויות
3 דק' קריאה
מיליונים בעולם סובלים ממיגרנה שמכבידה על השגרה ופוגעת בתפקוד. עם טיפולים חדשניים, זיהוי הטריגרים ושגרה מותאמת, המיגרנה תפסיק לנהל את חיינו.  מאת: ד"ר מרינה יגורוב מנהלת יחידת נוירולוגיה במרכז רפואי לין וד"ר סיון בלוך,
הזיקנה היא שלב בחיים המלווה לא אחת בשינויים פיזיים,קוגנטיביים, רגשיים וכלכליים.  מדינת ישראל מציעה לאזרחים הוותיקים מגוון רחב של זכויות והטבות שנועדו לתמוך בהם ולשפר את איכות חייהם. למרות הזכויות הרבות הקיימות לאזרחים ותיקים,
3 דק' קריאה
מאת עו"ד גד שטילמן ועו"ד אריאל רוט בעולם הכפרי ובייחוד במושבים, שאלת ההורשה אינה עוסקת רק בחלוקת נכסים טכנית – היא נוגעת בשורש הזהות המשפחתית, ההמשכיות הבין-דורית, ולעיתים אף בקיום הכלכלי של הדור הבא.
4 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!

דילוג לתוכן