יבול שיא
הרפת והחלב
עמית יפרח בערוץ 12 במהלך הקמפיין

שבוע ההצדעה לחקלאים ולמשקים המשפחתיים 

< 1 דק' קריאה

שיתוף:

תנועת המושבים בשיתוף פעולה עם קשת ערוץ 12 ערכו שבוע הצדעה לחקלאות בטלוויזיה ובאתר 12N 

*תמונה ראשית: עמית יפרח בערוץ 12 במהלך הקמפיין 

תנועת המושבים קיימה בשבוע האחרון את ׳שבוע ההצדעה לחקלאים ולמשקים המשפחתיים׳ בשיתוף עם קשתערוץ 12. במהלך שישה ימים עלתה על המסך פרסומת המספרת את סיפורה של ההתיישבות כולה, במרכזה – החקלאים. 

כל אחד ואחת מהמשתתפים מייצגים את דור המייסדים, את שורשי ההתיישבות, את אלה שמעבדים את האדמה עד התלם האחרון וזורעים תקווה וביטחון תזונתי – בכל עונה, בכל מצב. בנוסף התקיים משדר ספיישל בן שעתיים תכנית בוקר בהנחייתם של יואב לימור ונסלי ברדה, במהלכו שודרו ריאיונות וסיפורי הגבורה של החקלאים מהעוטף, מגבול לבנון ומכל הארץ מאז השבעה באוקטובר. סיפורי עמידה איתנה, שורשיות ואמונה בדרך. ריאיונות מרגשים ומלאי הגאווה של החקלאים שלנו.  

את הפרויקט כולו הובילה דוברת התנועה, דפנה כהן נוריאל יחד עם אורי ביילין מחברת הפרסום הביילינים.  

מזכ״ל תנועת המושבים ויו״ר התאחדות חקלאי ישראל, עמית יפרח אמר: ״בעידן שבו החקלאות נאבקת על מקומה, אנו רואים חשיבות עצומה בהובלת מהלך ציבורי רחב שיחזיר את הגאווה, את התמיכה ואת ההערכה למה שמחבר את כולנו – הקרקע, החקלאות והמשק המשפחתי והאנשים שמאחוריהם.  

"על כן חברנו יחד עם קשת – ערוץ 12 וקיימנו השבוע את שבוע ההצדעה לחקלאות ולמשקים המשפחתיים במהלכו הבאנו לקדמת הבמה את פניהם וסיפורם של הגיבורים האמיתיים של ההתיישבות – החקלאים והמשפחות שממשיכות, למרות הכל, לעבד את האדמה, לגדל ולייצר בתנאים לא פשוטים – מתוך אמונה, אהבה ושליחות עמוקה. 

"עבור עובדי האדמה שבעוטף, בגבול הצפון, בעמק ובערבה – אלו ששומרים על האדמה וגבולות המדינה, בוחרים לזרוע תקווה ולספק את ביטחון המזון, גם כשחלקם איבדו את הבית. זה הזמן שלנו, של כולנו, להחזיר את החקלאות הישראלית למקום הראוי ולומר – תודה לחקלאים שעובדים לילות כימים, בימי מלחמה ושגרה ומספקים את ביטחון המזון עבור כולנו." 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

"כלבת היא מחלה נגיפית קטלנית מאוד, המחלה תוקפת את מערכת העצבים המרכזית – מוח וחוט שדרה – של קבוצה גדולה של בעלי חיים (כלבים, חתולים, תנים, שועלים ועוד) ובני אדם והיא כמעט תמיד קטלנית ברגע שמופיעים תסמינים קליניים.
< 1 דק' קריאה
גידול עגלות תחלופה מהווה מרכיב מרכזי בבניית דור ההמשך ברפת, ומהווה בסיס למימוש הפוטנציאל הגנטי הטמון בכל עגלה. אובדן עגלה במשק הוא משמעותי, ולכן יש לשאוף לשמור על תמותה נמוכה במיוחד בתקופת ההמלטה על-פי
3 דק' קריאה
ברושי: "מדי שנה מוזרמים לים מיליוני מ"ק של מי קולחים, בשעה שהחקלאות נאבקת על כל טיפה ומטעים נעקרים, בעיקר בצפון"  ארגון "מים לישראל", המייצג את ספקי וצרכני מים לחקלאות במגזר הכפרי, דורש להקים ועדת
< 1 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!

דילוג לתוכן