יבול שיא
הרפת והחלב
פארק תעסוקה רגמ

פארק התעסוקה רג"מ: רמלה, גזר, חבל מודיעין

2 דק' קריאה

שיתוף:

יכלול למעלה מ-2 מיליון מ"ר לתעשייה ומסחר ויספק כ-30,000 מקומות עבודה התכנית להקמת פארק התעסוקה רג"מ, המשותף לרמלה והמועצות האזוריות גזר, חבל מודיעין, אושרה להפקדה בוועדה המחוזית לתכנון ובניה. פארק התעסוקה רג"מ יכלול למעלה מ-2 מיליון מ"ר לתעשייה ומסחר ויספק כ-30,000 מקומות עבודה נוספים לתושבי האזור והסביבה. היקף ההכנסות לרשויות המקומיות מהיטלי השבחה וארנונה יוכל להגיע בתפוסה מרבית לתוספת של מאות מיליוני שקלים בשנה לרשויות הרג"מ.

פארק התעסוקה רמלה גזר חבל מודיעין : אחרי 20 שנה שהיה תקוע בוועדות התכנון והבנייה השונות, בסכסוכי גבולות והמתנה להחלטות משרד הפנים הצליחו ראשי הרשויות – ראש עיריית רמלה, מיכאל וידל, ראשת המועצה האזורית גזר, רותם ידלין וראש המועצה האזורית חבל מודיעין שמעון סוסן, להגיע במאמץ משותף, ללא התערבות ממשלתית, להסכם היסטורי על הקמת פארק תעשייה משותף – פארק רג"מ. מהלך זה יביא למקפצה כלכלית אדירה ולפיתוח תעשייה, מקומות עבודה והזדמנויות כלכליות לתושבי האזור כולו.

ראש עיריית רמלה, מיכאל וידל: "אני שמח על שיתוף הפעולה ומברך את חבריי, רותם ידלין ושמעון סוסן על ההבנה שיש לשים לטובת תושבינו את מחלוקות העבר מאחור. עלינו להביט קדימה ולפעול ביחד למען עתיד האזור כולו."

פארק התעסוקה רמלה גזר חבל מודיעין

ראשת המועצה האזורית גזר, רותם ידלין: "אני מאמינה כי שיתוף הפעולה האזורי יביא להזנקת האזור כולו, יאפשר צמיחה כלכלית והפניית משאבים נוספים לחיזוק החינוך, פיתוח מחלפים, תשתיות תחבורה והגדלת ההשקעה לתושב. בחרנו להשקיע מאמץ משותף בפיתוח האזור, ולוותר על מאבקי גבולות המובילים לשיתוק והחמצה."

מחבל מודיעין אומרים כי הם מאמינים שהמודל של אזור תעשייה משותף לכמה רשויות הוא המודל הנכון שיביא לשיתוף פעולה אזורי לרווחת כלל תושבי האזור.

הפארק ייבנה על שטחים של עיריית רמלה והמועצות גזר וחבל מודיעין ויוקם סמוך למפגש הדרכים של כביש 6, כביש 1, כביש 40, כביש 44, כביש 431 ומחלף נשרים. כמו כן, צפויה לקום תחנת רכבת.  בהתאם להסכם 50% יופנו לרמלה, 40% לגזר ו-10% לחבל מודיעין. יצוין, כי בתפוסה מרבית יוכל להגיע לתוספת של מאות מיליוני שקלים בשנה לרשויות.

מועצות אזוריות – כל החדשות כל העדכונים

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

יואל כרמל מספר על ספרו "אבא החליט למות" שעוסק בצורה רגישה ומקורית באהבה, באומנות, במוות ובכוחה של חברה שבטית * יואל: "אבי אמר לי לא פעם שכדי להגשים חלום צריך להתעורר. הספר הזה הוא
7 דק' קריאה
הפארק נחנך במעמד שר המורשת לשעבר, ח"כ עמיחי אליהו, ראש המועצה חוף אשקלון איתמר רביבו, מנהל רשות העתיקות אלי אסקוזידו ואחרים  *תמונה ראשית: הגת החדשה שנפתחה לקהל ליד מושב ניר ישראל. צילום: אמיל אלג'ם,
2 דק' קריאה
נועה ולצר, מדריכת טיולים וגששית, מחוברת לטבע גם בארץ וגם בחו"ל * היא ילידת יסוד במעלה, מכירה היטב את אגמון החולה וסביבתו, התגוררה באפריקה עם שבט המסאיים ומדריכה טיולים בטנזניה * אישה צעירה שכל
11 דק' קריאה
שניהם נולדו בירושלים ונתיבי החיים לקחו אותם למחוזות שונים * מעיין אחי יובל, טיילה באנגליה על סוס ועגלה עם גרופים של התרבות הקלטית ואלי לוי, החל בגננות, התפתח עד שהגיע לחקלאות * השניים נפגשו
5 דק' קריאה
באחרונה נכנס לתוקף הקנס המנהלי החדש בגין כניסה לשטח חקלאי: מעתה יחלו שוטרי מג"ב לרשום דו"חות קנס באלפי שקלים לחשודים שיכנסו לשטחים חקלאיים, ברגל, רכובים על בע"ח או בכלי רכב  אין חקלאי שלא מכיר
2 דק' קריאה
יותר משנה שאנו נתונים למצבי חיים קיצוניים ומשתנים. מוצפים ברגשות מעורבים, מצויים במצב של הסחות דעת מתמשכות, מודעות ושאינן מודעות, מבחוץ ומבפנים. אומני גלריה כברי, גלריה שיתופית יהודית־ערבית בגליל (מנהלת: תמר הורביץ ליבנה), מצאו

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!

דילוג לתוכן