יבול שיא
הרפת והחלב
צעדת הגלבוע 2020

צעדת הגלבוע 2020 בוטלה: מוא"ז הגלבוע מעדכנת על ביטול צעדת הגלבוע ה-54

< 1 דק' קריאה

שיתוף:

צעדת הגלבוע 2020 בוטלה: מוא"ז הגלבוע מעדכנת על ביטול צעדת הגלבוע ה-54, שתוכננה להתקיים בתאריכים: 20-12.3.2020

הצעדה הוותיקה ביותר בארץ, המוכרת כצעדה הבין-לאומית היחידה בישראל, מושכת אליה מידי שנה כ-7000 משתתפים מהארץ ומחו"ל, הנהנים לשלב פעילות גופנית עם נופי הטבע הקסומים של עמק-חרוד ופריחת האביב בגלבוע.

עקב הנחיות ממשרד הבריאות לאי קיום אירועים המוניים בכלל ובהשתתפות משתתפים מחו"ל בפרט, נוכח התפרצות מגיפת הקורונה, ולאחר הערכת מצב שקיימנו עם כל הגורמים הרלבנטיים, אנו נאלצים לבטל את הצעדה.

צעדת הגלבוע 2020 בוטלה

יש לנו אחריות לשלום המשתתפים ולא נסכנם לשווא". אמר עובד נור, ראש המועצה. "אנו נאלצים עתה להימנע מקיום אירוע המוני זה, אך אציין כי מרחבי הגלבוע פתוחים לציבור, ומשפחות בודדות מוזמנות להגיע ולצפות בשיא פריחתה של שמורת הר הגלבוע העשירה בצמחייה, במשעולים ציוריים ובנקודות תצפית לנוף פנורמי מהיפים בישראל. מאחל לכולנו בריאות איתנה וחג פורים שמח, בתקווה לשוב לשגרה במהרה״.

במועצה ביקשו להדגיש כי הם כבר יוצרים קשר עם כל הנרשמים שרכשו כרטיס לצעדה, והם כמובן יזכו לקבל החזר כספי מלא.

בגלל הקורונה גם אירוע "גלגלים של תקווה בעמק יזרעאל נדחה:

המועצה האזורית עמק יזרעאל ועמותת אתגרים הודיעו השבוע שבהתאם להנחיות משרד הבריאות בנוגע לקיום אירועים המונים, על דחיית אירוע 'גלגלים של תקווה'

פסטיבל הרכיבה החברתי "גלגלים של תקווה" של עמותת "אתגרים" בשיתוף המועצה האזורית עמק יזרעאל יהיה אמור להתקיים ביום שבת, ה-4 לאפריל 2020. במסגרת חגיגות 25 שנה לעמותה, שפועלת לשילוב וההעצמת אנשים עם מוגבלויות באמצעות ספורט אתגרי.

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מרב ביין הגיעה לחולית בתחילת שנות ה-80 לשנת שירות ועבדה בשלחין, אחרי השבעה באוקטובר הגיעה להתנדב בקיבוץ שזכרה לטובה וגילתה מקום עם אנרגיות מיוחדות שהרגיש לה כמו בית, מאז היא לא עזבה אחרי השבעה
5 דק' קריאה
בדרום הארץ, בתוך קיבוץ קטן בשם אורים, פועלת אחת הרפתות הייחודיות בארץ – לא רק בזכות ההישגים המקצועיים המרשימים שלה, אלא בעיקר בזכות האנשים שמרכיבים אותה. כאן, בין הרפתות, השדות והמרחבים, נרקמה קהילה של
התחרות המסורתית של קנט, הקרן לביטוח נזקי טבע בחקלאות, עמדה השנה  בסימן הצדעה לחקלאיות הישראליות, כחלק משנת החקלאיות הבינלאומית עליה הכריז האו"ם *תמונה ראשית: מפרי כפיה נטעה כרם. צילום: נילי ענברי קאופמן התמונה "מפרי
2 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!

דילוג לתוכן