יבול שיא
הרפת והחלב
עמית יפרח בערוץ 12 במהלך הקמפיין

שבוע ההצדעה לחקלאים ולמשקים המשפחתיים 

< 1 דק' קריאה

שיתוף:

תנועת המושבים בשיתוף פעולה עם קשת ערוץ 12 ערכו שבוע הצדעה לחקלאות בטלוויזיה ובאתר 12N 

*תמונה ראשית: עמית יפרח בערוץ 12 במהלך הקמפיין 

תנועת המושבים קיימה בשבוע האחרון את ׳שבוע ההצדעה לחקלאים ולמשקים המשפחתיים׳ בשיתוף עם קשתערוץ 12. במהלך שישה ימים עלתה על המסך פרסומת המספרת את סיפורה של ההתיישבות כולה, במרכזה – החקלאים. 

כל אחד ואחת מהמשתתפים מייצגים את דור המייסדים, את שורשי ההתיישבות, את אלה שמעבדים את האדמה עד התלם האחרון וזורעים תקווה וביטחון תזונתי – בכל עונה, בכל מצב. בנוסף התקיים משדר ספיישל בן שעתיים תכנית בוקר בהנחייתם של יואב לימור ונסלי ברדה, במהלכו שודרו ריאיונות וסיפורי הגבורה של החקלאים מהעוטף, מגבול לבנון ומכל הארץ מאז השבעה באוקטובר. סיפורי עמידה איתנה, שורשיות ואמונה בדרך. ריאיונות מרגשים ומלאי הגאווה של החקלאים שלנו.  

את הפרויקט כולו הובילה דוברת התנועה, דפנה כהן נוריאל יחד עם אורי ביילין מחברת הפרסום הביילינים.  

מזכ״ל תנועת המושבים ויו״ר התאחדות חקלאי ישראל, עמית יפרח אמר: ״בעידן שבו החקלאות נאבקת על מקומה, אנו רואים חשיבות עצומה בהובלת מהלך ציבורי רחב שיחזיר את הגאווה, את התמיכה ואת ההערכה למה שמחבר את כולנו – הקרקע, החקלאות והמשק המשפחתי והאנשים שמאחוריהם.  

"על כן חברנו יחד עם קשת – ערוץ 12 וקיימנו השבוע את שבוע ההצדעה לחקלאות ולמשקים המשפחתיים במהלכו הבאנו לקדמת הבמה את פניהם וסיפורם של הגיבורים האמיתיים של ההתיישבות – החקלאים והמשפחות שממשיכות, למרות הכל, לעבד את האדמה, לגדל ולייצר בתנאים לא פשוטים – מתוך אמונה, אהבה ושליחות עמוקה. 

"עבור עובדי האדמה שבעוטף, בגבול הצפון, בעמק ובערבה – אלו ששומרים על האדמה וגבולות המדינה, בוחרים לזרוע תקווה ולספק את ביטחון המזון, גם כשחלקם איבדו את הבית. זה הזמן שלנו, של כולנו, להחזיר את החקלאות הישראלית למקום הראוי ולומר – תודה לחקלאים שעובדים לילות כימים, בימי מלחמה ושגרה ומספקים את ביטחון המזון עבור כולנו." 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לראשונה תוצג בתערוכת "אגרו-ישראל – יבול שיא" 2025 מכסחת עשבים  מקצועית  – פתרון אידיאלי לניהול שטחים ירוקים ביעילות מקסימלית!" * אם אתה מחפש פתרון מקצועי, יעיל שיחסוך לך זמן וכסף לטיפול בשטחים גדולים וירוקים,
2 דק' קריאה
בין הרי ירושלים הירוקים והפסטורלים, מתחת למלון 'לוגוס' – שוכן דיר עזים מיוחד במינו: דיר יד השמונה. העיזים בדיר חיות במרחב פתוח ונעים ומטופלות ע"י מספר משפחות מהישוב.  מחלב העיזים, מייצרות המשפחות יוגורט וגבינות
5 דק' קריאה
אלמוג סורין; גל פלג-אריאל יואל חג'בי, מושבניק, נולד וגדל במושב יכיני שממוקם בצפון הנגב. אביו היה בעל רפת, בה עבד ועזר כבר מילדות. ברפת המושבית הם עשו הכל לבד- הזנה, חליבות וטיפולים בריאותיים. הוא
5 דק' קריאה
עדי בכר1, ניר רודולר1 וגל פלג-אריאל2 1המכון הווטרינרי ע"ש קמרון, השירותים הווטרינריים, 2שירות ההדרכה והמקצוע פורסם באתר משרד החקלאות וביטחון המזון https://www.gov.il/he/pages/25-bluetongue-disease רקע מחלת כחול הלשון היא מחלה ויראלית הנגרמת על ידי נגיף (BTV),
4 דק' קריאה
ד"ר גבי עדין1; גל פלג-אריאל2 1מנהל אגף בע"ח בשה"מ בדימוס 2 תחום בקר לחלב, שה"מ התמונות צולמו ברפת מיצר, צילום: גל פלג-אריאל הרפתנים מבינים את חשיבות גידול דור המשך ברפת. העגלות הצעירות טומנות בחובן
6 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!

דילוג לתוכן