יבול שיא
הרפת והחלב
ביקור מפקד מגב בעמק חפר

מחזקים את שיתוף פעולה 

< 1 דק' קריאה

שיתוף:

*תמונה ראשית: ביקור מפקד מג"ב יצחק בריק בעמק חפר

גלית שאול, ראשת המועצה האזורית עמק חפר והנהגת המועצה אירחו ב-16 בפברואר את מפקד מג"ב ניצב יצחק בריק, יחד עם בכירים נוספים במג"ב מחוז מרכז וזרוע יישובים, לפגישת עבודה ולסיור מקצועי. במפגש השתתפו עוד סגני ראשת המועצה, מנכ"ל המועצה, קב"ט המועצה, ראשי ועדים ורב"שים מיישובי הקו השני של קו התפר מבארותיים, עולש, גן יאשיה, אמץ, המעפיל ואחיטוב, הנמצאים תחת אחריות ביטחונית של מג"ב.

בביקור הוצגו בפני מפקדי מג"ב המאפיינים הייחודיים של עמק חפר – מרחב כפרי-חקלאי רחב ידיים עם קהילות חזקות ומעורבות, לצד אתגרי ביטחון ומשילות עימם מתמודדים ובפרט יישובי הקו השני.

בפגישה נדונו סוגיות מרכזיות ובהן: חיזוק המשילות והגברת הנוכחות המבצעית במרחב החקלאי; סגירת מעגל משפטית מול עבריינות חקלאית, כך שההתראה תהיה גדולה יותר; קידום הכרה ביישובים ממזרח לכביש 4 כיישובים זכאים לכלי נשק; קיצור תהליכי אישור רישיונות נשק למג"ב ועוד.

במהלך הסיור בעולש ובארותיים, הוצגה ההתקדמות בפרויקט הגידור והמיגון ביישובים, כחלק מחיזוק הביטחון. מפקד מג"ב הביע התרשמות רבה משיתוף הפעולה ההדוק והפורה בין המועצה והיישובים לכוחות מג"ב. עוד ציין כי בכוונתו לקדם את הסוגיות שעלו ולבחון דרכי סיוע נוספות.

ראשת המועצה, גלית שאול הודתה למפקד מג"ב על הביקור החשוב והוסיפה: "האחריות שלנו היא להבטיח ביטחון מקסימלי לתושבות ולתושבים, לחזק את המשילות ולתת מענה לכל תרחיש. שיתוף הפעולה ההדוק עם מג״ב הוא נדבך מרכזי בכך. נמשיך לפעול ביחד, בנחישות, למען ביטחון הקהילות שלנו בכל הכלים העומדים לרשותנו, כדי להבטיח עמק חפר בטוח, חזק ומוגן."

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שמעון לזימי, ממושב רינתיה, מחבר הספר "העולם האדום של באריקי", מספר על היצירה שכתב מאהבה גדולה לבנו, על הורות, על גמישות מחשבתית ובעיקר על המסר החברתי החשוב של קבלת השונה *תמונה ראשית: שמעון לזימי.
8 דק' קריאה
*תמונה ראשית: בחנוכת מגרש הכדורגל ע"ש סגן יובל יפה ז"ל זה היה הסטטוס בוואטסאפ של סגן יובל יפה ז"ל. ביום שישי, סוף חודש יוני בצופית, נחנך מגרש הכדורגל שיישא את שמו, מקום שבו הדרך הזו תמשיך לחיות.  יובל, בן צופית, אהב
< 1 דק' קריאה
*תמונה ראשית: ריצת ליל ירח בעמק לראשונה בעמק יזרעאל. צילום: ענת חרמוני  ריצת הלילה הקהילתית "ליל ירח בעמק" התקיימה בנופי עמק יזרעאל והפגישה מאות רצות ורצים מכל הגילים לערב קיץ ספורטיבי, קהילתי ומהנה, בלב העמק ובבריזה הנעימה של שעות הערב. האירוע
< 1 דק' קריאה
*תמונה ראשית: ספיר כהן כרמי, סגנית אלופת העולם בנינג'ה  הספורטאית הישראלית ספיר כהן כרמי, תושבת מושב שתולים, זכתה בתואר סגנית אלופת העולם בנינג'ה, במסגרת אליפות העולם בנינג'ה שנערכה בארצות הברית. כהן כרמי, המוכרת לציבור מהשתתפותה
< 1 דק' קריאה
במושב סגולה הוקם לאחרונה מגרש פטאנק חדש, במסגרת שיתוף פעולה בין גילאור, מחלקת הספורט במועצה האזורית יואב, הוועד המקומי בסגולה ותושבי היישוב. היוזמה נועדה לחזק את הפעילות הקהילתית והחברתית בקרב אוכלוסיית הוותיקות והוותיקים ולעודד
< 1 דק' קריאה
*תמונה ראשית: בערב חלוקת המלגות במבואות חרמון. צילום: אדם בלום  ביום חמישי האחרון ערכה המועצה האזורית מבואות חרמון את טקס חלוקת המלגות לסטודנטים ולסטודנטיות, בני ובנות מבואות החרמון – ערב מרגש של הוקרה, הערכה וגאווה.
< 1 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!