יבול שיא
הרפת והחלב
עמוס פרגון

עמוס פרג׳ון (נען) נבחר למנכ״ל משקי הדרום  

< 1 דק' קריאה

שיתוף:

פרג'ון, ראש אגף הכלכלה בתנועה הקיבוצית, יחליף את מיקי לזר, שמסיים 11 שנים בתפקיד. פרג׳ון נבחר פה אחד באסיפה השנתית של הארגון בגבעת ברנר

*תמונה ראשית: עמוס פרג'ון. צילום: מערך תקשורת ודוברות התנועה הקיבוצית 

עמוס פרג׳ון, עורך דין ובעל תואר במנהל עסקים, כיהן כראש אגף הכלכלה בתנועה הקיבוצית בארבע השנים האחרונות, ויסיים בקרוב את תפקידו עם מינויו החדש. לפני כן כיהן במספר תפקידים בכירים במערכת הבנקאית.

מיקי לזר (משואות יצחק), מנכ״ל הארגון בעשור האחרון, הציג באסיפה את ההתקדמות המשמעותית של הארגון בתקופתו והרלוונטיות שלו לחיי הקיבוצים. גרף הרווח של משקי דרום נמצא בעלייה מתמדת בשנים האחרונות, כמו ההון העצמי של הארגון.

לזר, שנפרד אחרי 11 שנים בתפקיד, נשא נאום פרידה אישי ומרגש שהעמיד את קהל חברי האסיפה על הרגליים תוך מחיאות כפיים סוערות.

פרג׳ון הודה ללזר על עשייתו ושרטט בקווים כלליים את חזונו לארגון והנושאים שעליהם ירצה לשים דגש. נציגי המשקים בחרו את פרג׳ון באופן חשאי בהצבעה דיגיטלית, והוא זכה לתמיכה רחבה, ללא מתנגדים.

״התנועה הקיבוצית גדלה ומתחזקת אחרי שנים קשות ומטלטלות״, אמר ליאור שמחה, מזכ״ל התנועה הקיבוצית, ״אחרי שנים קשות של הישרדות וקיום, התנועה עוברת להוביל רעיון ודרך בחברה הישראלית. העוצמה שלנו מתאפשרת בזכות אנשים מוכשרים וחרוצים כמו מיקי ועמוס״.

יעקב בכר, יו״ר התאגידים הכלכליים בתנועה הקיבוצית: ״אני מברך את חברנו מיקי על שנות עבודה פוריות ותוצאות מרשימות, ומאחל הצלחה לעמוס שיוצא מכיסא התנועה בארגונים כמשקיף ומתיישב על כיסא מנכ״ל משקי דרום כשותף״. 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שמעון לזימי, ממושב רינתיה, מחבר הספר "העולם האדום של באריקי", מספר על היצירה שכתב מאהבה גדולה לבנו, על הורות, על גמישות מחשבתית ובעיקר על המסר החברתי החשוב של קבלת השונה *תמונה ראשית: שמעון לזימי.
8 דק' קריאה
*תמונה ראשית: בחנוכת מגרש הכדורגל ע"ש סגן יובל יפה ז"ל זה היה הסטטוס בוואטסאפ של סגן יובל יפה ז"ל. ביום שישי, סוף חודש יוני בצופית, נחנך מגרש הכדורגל שיישא את שמו, מקום שבו הדרך הזו תמשיך לחיות.  יובל, בן צופית, אהב
< 1 דק' קריאה
*תמונה ראשית: ריצת ליל ירח בעמק לראשונה בעמק יזרעאל. צילום: ענת חרמוני  ריצת הלילה הקהילתית "ליל ירח בעמק" התקיימה בנופי עמק יזרעאל והפגישה מאות רצות ורצים מכל הגילים לערב קיץ ספורטיבי, קהילתי ומהנה, בלב העמק ובבריזה הנעימה של שעות הערב. האירוע
< 1 דק' קריאה
*תמונה ראשית: ספיר כהן כרמי, סגנית אלופת העולם בנינג'ה  הספורטאית הישראלית ספיר כהן כרמי, תושבת מושב שתולים, זכתה בתואר סגנית אלופת העולם בנינג'ה, במסגרת אליפות העולם בנינג'ה שנערכה בארצות הברית. כהן כרמי, המוכרת לציבור מהשתתפותה
< 1 דק' קריאה
במושב סגולה הוקם לאחרונה מגרש פטאנק חדש, במסגרת שיתוף פעולה בין גילאור, מחלקת הספורט במועצה האזורית יואב, הוועד המקומי בסגולה ותושבי היישוב. היוזמה נועדה לחזק את הפעילות הקהילתית והחברתית בקרב אוכלוסיית הוותיקות והוותיקים ולעודד
< 1 דק' קריאה
*תמונה ראשית: בערב חלוקת המלגות במבואות חרמון. צילום: אדם בלום  ביום חמישי האחרון ערכה המועצה האזורית מבואות חרמון את טקס חלוקת המלגות לסטודנטים ולסטודנטיות, בני ובנות מבואות החרמון – ערב מרגש של הוקרה, הערכה וגאווה.
< 1 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!