יבול שיא
הרפת והחלב
הבונים דרור

הסתיים תהליך גישור בין תנועת הבונים דרור העולמית לבוגרי החלוץ (דרור ישראל)

< 1 דק' קריאה

שיתוף:

 מועצת התנועה אישרה לפני מספר חודשים את הסכם ההבנות שהושג בין התנועה הקיבוצית לתנועות הנוער, והוצג למועצה על ידי הצוות שעסק בנושא, שכלל את חיים אורון (ג'ומס), גיל לין המשנה למזכ"ל התנועה הקיבוצית ותקווה טננבוים, ראשת המוסד לבוררות וגישור בתנועה.

ההסכם כלל מספר סעיפים, אשר המורכב שבהם עוסק בסכסוך פנימי בתנועת הבונים דרור העולמית. בהתאם להסתייגות של קיבוץ בארי שאושרה במועצה, נמשכו מאמצי הגישור בין הצדדים וזאת על מנת לאפשר עבודה טובה יותר והשגת היעדים של תנועת הנוער העולמית.

את התהליך ריכז גל בן שימול, מזכ״ל תנועת הצופים לשעבר, שהצליח להביא לאיחוד ושיתוף פעולה בין הגורמים השונים. אירוע החתימה התקיים בלשכתו של הנשיא הנכנס, בוז'י הרצוג, באולם בן גוריון בבניין הסוכנות היהודית.

הבונים דרור – דרור ישראל

אופיר ליבשטיין, יו"ר הבונים דרור: "אני חש גאווה גדולה להיות חלק מהובלת תהליך היסטורי של פיוס ושלום. אני מודה לשירי מדר, מנכ"לית הבונים דרור, על העבודה וההשקעה.

אנחנו מברכים את נשיא המדינה הנכנס שסייע והוביל את התהליך תחת חסותו. אני בטוח שנמשיך להוביל את תנועת הבונים דרור החשובה והמפוארת, לשיאים חדשים".

גיל לין: "זוהי בשורה משמחת ומעודדת. ברוח הפיוס הלאומי השורה בימים אלה, טוב לראות שגם בתוך המחנה, אנו לומדים להגיע להסכמות ולייצר שיתופי פעולה לטובת המטרות המשותפות של כולנו.

אמנם מדובר בסכסוך פנימי שרק מעטים ידעו להבינו לעומק, אך הוא השפיע על מערכות יחסים במעגלים נרחבים. תודה גדולה מגיעה ליו"ר הסוכנות היוצא ונשיא המדינה הנכנס מר יצחק הרצוג, על מעורבותו הפעילה וסיועו להשגת התוצאה הברוכה".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עינב קרנר, מכפר אביב, עיתונאית, כתבת הצרכנות והתעופה של גלי צה"ל, מופיעה לעיתים קרובות בערוצי הטלוויזיה * את לימודי העיתונות התחילה בגיל 37 עם משפחה וילדים – והגשימה מאווים כמוסים מילדות * למרות שרבים
9 דק' קריאה
לא עשיתי שיעורי בית והתעניינתי בנושאים אחרים. אם מלכה הייתה מבקשת ממני לקרוא מהמחברת, הייתי קורא בעל פה "על ריק" – כי המחברת שלי היתה ריקה. עד סוף ימיה של מלכה לא ידעתי אם
4 דק' קריאה
מזכ״ל תנועת המושבים, עמית יפרח: "גם ב-7 באוקטובר וגם במחנות ההשמדה בשואה, גורלם של הנרצחים הוא נורת האזהרה שלנו. אנחנו פה להדגיש את התקומה של העם היהודי להרים ראש, להילחם על עתידנו ולומר –
3 דק' קריאה
התערוכה המרגשת "דיוקן בין דורי" נולדה ממפגשים בין תלמידי מגמת האומנות של התיכון האזורי עין גדי ובין ותיקי הקיבוץ, פרי יוזמתה של עדי פקט שזו שנת ההוראה הראשונה שלה  *תמונה ראשית: עדי פקט. "יצרתי
3 דק' קריאה

הרשמו לניוזלטר

השאירו את הפרטים והישארו מעודכנים!

דילוג לתוכן